دولت به تنهایی توان حل معضلات فضاهای آموزشی را ندارد
سرپرست اداره کل آموزش وپرورش استان البرز با بیان اینکه دولت به تنهایی توان حل معضلات فضاهای آموزشی را ندارد، گفت: خیرین، همواره در عرصه های مختلف، پایه گذاران اعتماد اجتماعی و سرمایه های معنوی ملت و دولت بوده اند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، بیست و هفتمین جشنواره خیرین مدرسهساز استان البرز امروز با حضور معاون عمرانی وزیر آموزشوپرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور و مسئولین استانی، جمعی از خیرین مدرسهساز و خانواده معظم شهید سید روحالله عجمیان، شهید مدافع امنیت استان البرز در سالن همایش موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر برگزار شد.
فرزاد شعبانی، سرپرست اداره کل آموزشوپرورش استان البرز در این مراسم ضمن تبریک دهه کرامت و تسلیت حادثه تلخ بندرعباس، ضمن ابراز همدردی با بازماندگان اذعان کرد: خیرین، الگوهای واقعی ما در نوع نگاه به زندگی و سبک زیستن هستند؛ انسانهایی که با گذشتن از مال و وقت خود، نشان میدهند که چگونه میتوان داراییها را در مسیری صحیح، انسانی و ماندگار هدایت کرد.
وی با بیان اینکه حضور آنها، یادآور این حقیقت است که ارزش زندگی تنها در اندوختن نیست، بلکه در بخشیدن و ساختن آیندهای بهتر برای دیگران معنا مییابد، مطرح کرد: خیرین، همواره در عرصههای مختلف، پایهگذاران اعتماد اجتماعی و سرمایههای معنوی ملت و دولت بودهاند و در هر دورهای، نقش سازنده و بیادعای آنان، گرهگشای مسائل مهم جامعه است.
سرپرست اداره کل آموزشوپرورش استان البرز افزود: آنها الگویی ماندگار از مسئولیتپذیری و انساندوستی برای ما به یادگار میگذارند.
آنچه خیرین در عمل بهجای میگذارند، سرمایهای اجتماعی و فرهنگی است که مسیر خدمترسانی را برای دیگران هموار میسازد.
خیرین مدرسهساز رکن اصلی و اساسی و بازوی توانمند دولت در ارتقای فضاهای آموزشی هستند.
شعبانی بیان کرد: اگر خیرین مدرسهساز نبودند، دولت بهتنهایی توان مقابله با چالشها و حل معضلات متعدد فضای آموزشی، بهویژه در استانهایی مانند البرز را نداشت.
همراهی و مشارکت این عزیزان، نقش اساسی در رفع کمبودها و تحقق اهداف توسعه آموزشی ایفا کرده و بستر رشد و تعالی نسل آینده را فراهم ساخته و این حضور آگاهانه، تجلی همبستگی ملی در مسیر تعلیم و تربیت است.
خیرین فرهنگ مشارکت و نوعدوستی را معنا کردهاند
وی عنوان کرد: آرزو و امید ما این است که خیرین عزیز همواره سالم و تندرست باشند و در ادامه این مسیر، همچنان دست ما را بگیرند و با گسترش فعالیتهای ساختوساز، از حجم مسائل و مشکلات کشور بکاهند.
جشنواره خیرین مدرسهساز، فرصتی ارزشمند برای قدردانی از این فرهیختگان است؛ کسانی که با عمل خود، فرهنگ مشارکت و نوعدوستی را معنا کردهاند.
سرپرست اداره کل آموزشوپرورش استان البرز با بیان اینکه ما وظیفه داریم نهتنها از آنان تقدیر کنیم، بلکه زمینه دعوت و جذب مشارکت گستردهترشان را نیز فراهم آوریم، خاطرنشان کرد: امید است با نگاه روشن و نیت نیک این خیرین مدرسهساز، بتوانیم مدارس بیشتری احداث کنیم و خدمات آموزشی گستردهتری را به دانشآموزان سراسر کشور ارائه دهیم.
خانم شمیرانی، یکی از خیرین مدرسهساز البرزی در این مراسم گفت: وقتی همسرم خود فرهنگی بود، از دنیا رفت، با توجه به اینکه من نیز سالها در خدمات آموزشی و فرهنگی فعالیت داشتم و همیشه علاقهمند به نوجوانان و کودکان بودم، تصمیم گرفتم در راستای باقیات و صالحات او اقدامی انجام دهم.
همسرم فردی بسیار دوستدار فرهنگ و خدمتگزار به این مرزوبوم بود.
وی با اشاره به اینکه او خدمات ارزندهای در این زمینه داشت، به همین دلیل، تصمیم گرفتم مدرسهای به نامش در حصار کرج بسازم، مطرح کرد: خوشحال و سپاسگزارم از خداوند که این توفیق را به من داد تا توانستم در این مسیر موفق شوم اما این پایان کار نبود و در محمدشهر نیز دو خانه بهداشت ایجاد کردم تا به بهبود شرایط بهداشتی و آموزشی منطقه کمک کنم.
این خیر مدرسهساز با بیان اینکه همچنین در سیستان و بلوچستان، در یکی از روستاها یک دبستان ساختم که اکنون بچههای آن روستا از خدمات آموزشی بهرهمند هستند، ادامه داد: این اقدامات تنها گامی کوچک در راه خدمت به مردم و ارتقای شرایط آموزشی و بهداشتی کشور است.
اگر خداوند توفیق بیشتری بدهد، آمادهام تا گامهای بیشتری در این زمینه بردارم.
احداث مدارس متعدد با همراهی خیرین ایرانی مقیم خارج از کشور
سمیه هاشمی، عضو بینالملل جامعه خیرین مدرسهساز کشور نیز در این جشنواره اظهار کرد: استادان اصلی من در این مسیر، پدر و مادرم بودند.
از دوران کودکی شاهد بودم که مادرم چگونه کارهای خیر انجام میداد و هرگز علاقهای نداشت نامش جایی ثبت شود.
همیشه میگفت: «خدا کار من را میبیند» و همین نگاه الهی او، تأثیر عمیقی بر من گذاشت.
وی افزود: پدر معنویام، زندهیاد محمدرضا حافظی، شخصیت برجستهای بود که موارد بسیاری از او آموختم، اذعان کرد: به لطف همراهی خیرین نیکاندیش ایرانی مقیم خارج از کشور، تاکنون موفق شدهایم مدارس متعددی را در نقاط مختلف ایران احداث کنیم.
در استان البرز نیز سه یا چهار پروژه را اجرا کردهایم و امیدوارم بتوانیم گامهای بیشتری در این مسیر برداریم.
یکی دیگر از خیرین مدرسهساز که خود نیز سابقه تحصیل در مدرسهای خیرساز را دارد، با اشاره به انگیزهاش برای ورود به این مسیر ارزشمند گفت: چون خودم در مدرسهای ساختهشده بهدست خیرین تحصیل کرده بودم، از حدود 20 سال پیش تصمیم گرفتم در حوزه احداث، مرمت و بازسازی مدارس فعالیت کنم.
در این سالها اقدامات مختلفی را در این زمینه انجام دادهام.
وی عنوان کرد: اما یکی از زیباترین مدارس کشور را در یکی از روستاهای مسیر جاده چالوس در دست احداث داریم؛ مدرسهای که فکر میکنم در زمره 10 مدرسه برتر کشور قرار دارد.
در حال حاضر حدود 90 درصد از عملیات احداث این مدرسه به پایان رسیده است.
انتهای پیام/