سردار رادان: سال ۱۴۰۴ پایان قدرتنمایی اراذل خواهد بود/ اراذل باید سوراخموش بخرند
فرمانده انتظامی جمهوری اسلامی گفت: سال ۱۴۰۴ را، سال خشکاندن قدرتنمایی اراذل و اوباش قرار میدهیم، دیواره پوشالی آنها را خُرد میکنیم و آنها را به سمت سوراخموشهایی هدایت میکنیم که باید بخرند.

فرمانده انتظامی جمهوری اسلامی گفت: سال ۱۴۰۴ را، سال خشکاندن قدرتنمایی اراذل و اوباش قرار میدهیم، دیواره پوشالی آنها را خُرد میکنیم و آنها را به سمت سوراخموشهایی هدایت میکنیم که باید بخرند.
کد خبر: 710791 | ۱۴۰۴/۰۲/۱۰ ۱۱:۵۷:۳۸
سردار احمدرضا رادان صبح امروز در آیین تکریم و معارفه فرمانده انتظامی استان اظهار کرد: به شما در برابر مردم بزرگ کرمان قول میدهم با در اختیار داشتن چنین فرماندهان عزیزی و همکاران مجاهدمان، سال 1404 را سال خشکاندن قدرتنمایی اراذل و اوباش قرار میدهیم، دیواره پوشالی آنها را خُرد میکنیم و آنها را به سمت سوراخموشهایی هدایت میکنیم که باید بخرند.
به گزارش فارس، وی بیان کرد: امسال، سال سختی برای برهمزنندگان نظم، امنیت و آرامش مردم خواهد بود، زیرا مگر میشود با آرامش، نظم و امنیت مردم شوخی کرد و اگر این عهد تا پایان سال عملیاتی نشد، اولین مقصر «احمدرضا رادان» است و دومی هم ندارد.
فرمانده انتظامی جمهوری اسلامی اضافه کرد: آیین فرماندهی در انتظامی بر اساس یکسری از ماموریتهای شاخص باید نقش ببندد، نگارش شود و بر اساس آن پیاده و اجرا شود.
سردار رادان عنوان کرد: این سبک فرماندهی باید سبک خاصی باشد تا بتواند ارتقای کارکنان را افزایش دهد و از آنجا که این سازمان با مردم سروکار دارد، باید اطمینانبخشی از اصول امنیت برای تولید احساس امنیت باشد.