خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 10 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز سفر استاندار تهران به پاکدشت با تجدید میثاق با شهدا+عکس

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 10 اردیبهشت 1404 - 11:53
ششمین سفر شهرستانی محمدصادق معتمدیان، استاندار تهران، از شب گذشته با دیدارهای اجتماعی و فرهنگی در پاکدشت آغاز شد و صبح امروز با حضور رسمی در گلزار شهدای ده امام و برنامه های میدانی گسترده در حوزه توسعه شهری، اجتماعی و آموزشی ادامه یافت.
استاندار،تهران،معتمديان،پاكدشت،حضور،بازديد،18،شهيد،مدرسه،سفر ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از پاکدشت، محمدصادق معتمدیان، استاندار تهران، در آستانه دهه کرامت وارد شهرستان پاکدشت شد و در نخستین برنامه، با حضور در منزل مرحوم حاج یعقوبعلی مرادی، پدر شهید والامقام امیرهوشنگ مرادی و از آزادگان دوران دفاع مقدس، ضمن قرائت فاتحه، درگذشت این چهره ماندگار جبهه و مقاومت را به خانواده وی تسلیت گفت.
استاندار تهران با تجلیل از مقام این پدر شهید، وی را الگویی زنده از ایثار، صبر و مجاهدت دانست و بر لزوم معرفی چنین چهره‌هایی به نسل جوان تأکید کرد.
در ادامه برنامه‌های شب گذشته، معتمدیان با همراهی فرماندار پاکدشت از دو مرکز نگهداری دختران بی‌سرپرست و بدسرپرست بازدید کرد.
وی با حضور در مرکز مهر فخر صادق (ویژه کودکان 6 تا 12 سال) و مرکز روان‌پویان آشیان (ویژه نوجوانان 12 تا 18 سال)، در فضایی صمیمانه با فرزندان این مراکز گفت‌وگو کرد.
دختران نوجوان در گفت‌وگو با استاندار، نگرانی‌های خود درباره آینده پس از 18 سالگی، نداشتن پشتیبان، عدم دسترسی به شغل و مسکن و دغدغه معیشت مستقل را مطرح کردند.
معتمدیان در پاسخ، تأکید کرد: مسئولیت ما نسبت به این فرزندان تنها تا 18 سالگی نیست.
نباید اجازه دهیم آن‌ها بدون حمایت وارد جامعه شوند.
تدوین طرح‌های حمایتی بلندمدت با مشارکت نهادهای دولتی و خیرین در دستور کار قرار می‌گیرد.
وی همچنین خواستار افزایش کیفیت خدمات نگهداری، آموزش، مشاوره و توانمندسازی در این مراکز شد.
صبح امروز، چهارشنبه 10 اردیبهشت‌ماه، بخش رسمی این سفر با تجدید میثاق با شهدا در گلزار شهدای ده‌امام آغاز شد.
استاندار تهران با حضور در مزار شهیدان، یاد و خاطره جان‌فشانان انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را گرامی داشت.
در ادامه، معتمدیان با حضور در مدرسه شهرک خسرو در شریف‌آباد، با معلمان و دانش‌آموزان دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این بازدید، مسائل عمرانی، آموزشی و تجهیزاتی مدرسه بررسی شد و استاندار تهران دستورات لازم برای رفع فوری مشکلات را صادر کرد.
این سفر با بازدید از پروژه‌های اقتصادی، بررسی ظرفیت‌های توسعه‌ای، نشست شورای برنامه‌ریزی شهرستان و دیدارهای مردمی، در حال پیگیری است.
سفر میدانی استاندار تهران به پاکدشت، جلوه‌ای از رویکرد مسئله‌محور و مردم‌پایه دولت در استان تهران است؛ حضوری که از خانواده شهید تا مدرسه، از فرزند بی‌پناه تا پروژه عمرانی را در مدار توجه قرار داده است.
انتهای پیام/