خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 10 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درخواست استرداد لایحه ضد خشونت علیه زنان را داده‌ایم

مهر | سیاسی | چهارشنبه، 10 اردیبهشت 1404 - 11:41
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت متنی که توسط مجلس در روی لایحه منع خشونت علیه زنان پیشنهاد شده بود از نظر ماهوی تغییر کرده و درخواست استرداد لایحه را داده ایم.
لايحه،زنان،دولت،بهروز،آذر،خشونت

به گزارش خبرنگار مهر، زهرا بهروز آذر در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مواد بسیار مهمی از لایحه ضد خشونت علیه زنان کم شده است و نوع نگاه با هدف لایحه مغایرت دارد.
وی با اشاره به اینکه در مورد زنان مسائل بسیار مهمی وجود دارد که دولت در صدد حل آنها هست، عنوان کرد: مسئله ذکر نام مادر در اسناد هویتی را مطابق استانداردهای بین‌المللی پیگیری می‌کنیم.
بهروز آذر همچنین بیان کرد: متنی که توسط مجلس در روی لایحه منع خشونت علیه زنان پیشنهاد شده بود از نظر ماهوی تغییر کرده و موضوع پیشگیری را ندارد و درخواست استرداد لایحه را داده‌ایم.
وظیفه داریم از لایحه دولت صیانت کنیم و این لایحه با امضای دو تن از رؤسای قوه ارائه شده بود و صلاح نبود با این میزان تغییر پیش برود.
وی با اشاره به تاکید رهبری در رابطه با وجود قوانین سختگیرانه تا زنان در خانواده مورد ظلم قرار نگیرند ادامه داد: عده‌ای حتی حرف‌های رهبری را نمی‌شنوند.