شرکتهای الانجی آمریکا با قوانین جدید ترامپ مشکل دارند - تسنیم
مدیران صنعت ال ان جی آمریکا در نامه هایی به دولت دونالد ترامپ هشدار دادند که نمی توانند از قوانین جدیدی که علیه کشتی های چینی وضع شده است، پیروی کنند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از فایننشال تایمز، مدیران صنعت الانجی آمریکا به دولت دونالد ترامپ هشدار دادند که نمیتوانند از قوانین جدیدی که علیه کشتیهای چینی وضع شده است، پیروی کنند.
این قوانین که با هدف وادار کردن شرکتها به استفاده از کشتیهای ساخت داخل آمریکا وضع شده است، هزینههایی را برای کشتیهای ساخت چین که در بندرهای آمریکا پهلو میگیرند، تحمیل میکند.
بر اساس نامههایی که در هفته جاری میلادی توسط مؤسسه نفت آمریکا برای دولت ترامپ ارسال شده، صنعت الانجی این کشور هشدار داده است که قوانین منتشرشده توسط جیمیسون گریر، نماینده تجاری ایالات متحده، در روز 17 آوریل، ممکن است به این صنعت با درآمد 34 میلیارد دلار در سال که از ارکان اصلی برنامه «سلطه انرژی» ترامپ به شمار میرود، آسیب برساند.
بر اساس این گزارش، قوانین جدید ترامپ بخشی از تلاشهای ایالات متحده برای افزایش فشارها به چین و تقویت همزمان صنعت کشتیسازی آمریکاست.
بااینحال، این اقدامات باعث نگرانی صادرکنندگان داخلی شده است چرا که نگران این موضوع هستند که هزینه عقد قرارداد با کشتیها بهشدت افزایش خواهد یافت.
صنعت الانجی آمریکا در حال حاضر از یک معافیت سهساله در اجرای این قوانین بهرهمند شده است چراکه این حوزه وابستگی زیادی به کشتیهای ساخت چین و دیگر کشورها دارد.
نماینده تجاری ایالات متحده به تولیدکنندگان الانجی اجازه داده است که استفاده از کشتیهای ساخت و دارای پرچم ایالات متحده را بهتدریج در یک دوره 22 ساله اجرایی کنند.
بااینحال، مقامات این کشور همچنان میتوانند در صورت عدم رعایت شرایط جدید، مجوزهای صادرات الانجی را لغو کنند.
اما مؤسسه نفت آمریکا در نامههایی خطاب به وزیران انرژی و کشور هشدار داده که پیروی از این قوانین برای تولیدکنندگان الانجی غیرممکن است.
بر پایه اطلاعات افرادی که در جریان محتوای این نامهها هستند، در حال حاضر هیچ کشتی ساخت آمریکا برای حمل الانجی وجود ندارد و هیچ ظرفیت مازادی در کارخانههای کشتیسازی داخل برای ساخت کشتیهای ویژه الانجی تا ضربالاجل سال 2029 در دسترس نیست.
این مؤسسه همچنین هشدار داده است که این قوانین توان تولیدکنندگان داخلی برای «سلطه بر صنعت جهانی الانجی» را تهدید میکند و جایگاه ایالات متحده بهعنوان «ابرقدرت انرژی جهان» را به خطر میاندازد.
مؤسسه نفت آمریکا در ادامه هشدار داد که این اقدام ممکن است دولتهای آینده این کشور را به استفاده خلاقانه از ابزارهای تجاری مشابه برای تعلیق مجوزهای صادراتی سوق دهد.
این صنعت همچنین از دولت خواسته است صادرات نفت خام و فرآوردههای پالایشی مانند بنزین و گاز مایع را از این عوارض معاف کند، چراکه چنین هزینههایی باعث اختلال در زنجیره تأمین و کاهش توان رقابتی خواهد شد.
چارلی ریدل، مدیر اجرایی مرکز الانجی آمریکا که نهادی صنفی در این حوزه است، گفته است که این تدابیر قراردادهای بلندمدت را به خطر میاندازد، هزینهها را برای خریداران جهانی افزایش میدهد و موقعیت رهبری آمریکا در صادرات الانجی را تهدید میکند.
انتهای پیام/