خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 10 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جریان دانشجویی آغازگر حرکت ملت‌ها در مبارزه با ظلم است - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 10 اردیبهشت 1404 - 08:30
فرمانده ناحیه بسیج دانشجویی استان البرز با اشاره به نقش محوری دانشجویان در روشنگری و ترویج فرهنگ مقاومت گفت: هرگاه جریان دانشجویی به حرکت درآید، حرکت عمومی ملت ها نیز آغاز خواهد شد.
دانشجويي،تبيين،حركت،جهاد،بسيج،البرز،فرمانده،ناحيه،مقاومت،است ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، مصطفی ترابی، فرمانده ناحیه بسیج دانشجویی استان البرز در حاشیه دومین همایش بین‌المللی معلمان مقاومت در کرج که با حضور مهمانانی از 20 کشور جهان برگزار شد، در جمع خبرنگاران در خصوص نقش دانشجویان در تبیین و ترویج فرهنگ مقاومت گفت: امروز هرکسی که جریان رسانه‌ای جهان را دنبال کند، به خوبی پاسخ این سؤال را به‌صورت واضح درک می‌کند.
وی افزود: امروز در دانشگاه‌های آمریکا، بیخ گوش کاخ سفید هم این جریان دانشجویی، مبارزه با ظلم و دفاع از مردم مظلوم غزه را فریاد می‌زند و نشان می‌دهد که هر زمان جریان دانشجویی حرکت کند، حرکت عمومی ملت‌ها هم آغاز خواهد شد، همان‌گونه که در جریان انقلاب، این اتفاق افتاد؛ این روح مقاومت که در سرتاسر ایران اسلامی حاکم، ساری و جاری است، نتیجه جریان دانشجویی زنده در ایران است.
فرمانده ناحیه بسیج دانشجویی استان البرز جریان دانشجویی را معین و تبیین‌گر جبهه مقاومت دانست و در خصوص جهاد تبیین توسط معلمان و اساتید در شرایط کنونی بیان کرد: رهبر معظم انقلاب یک اصطلاحات جدیدی را در ادبیات سیاسی وارد و در سال 1395 از عبارت جهاد کبیر استفاده و اشاره کردند که کار برای جهاد کبیر، تبیین است.
ترابی عنوان کرد: این عبارت به معنای آن است که آنچه ما امروز به آن نیاز داریم، تبیین، روشنگری و آگاه‌سازی است و می‌بینید که هر ملتی که آگاه‌سازی برای آن اتفاق افتاده و به واقعیت امور واقف شده در حال حرکت بوده و مشکل آنجایی است که جریان‌های رسانه‌ای دشمن اجازه ندادند ملت‌ها آگاه شوند و اخبار دروغ و غلط را به آن‌ها داده و فضاهای دیگری را برای آن‌ها ایجاد کردند.
فرمانده ناحیه بسیج دانشجویی استان البرز اذعان کرد: با این توصیفات، قطعاً حرکت در مسیر جهاد تبیین بسیار اهمیت دارد و معلمان به‌عنوان کسانی که تربیت و پرورش قشر مهمی از جامعه در بخش‌های دانش‌آموزی و دانشجویی را بر عهده دارند، هر کلاس می‌تواند عرصه‌ای برای این جهاد بوده و هر ساعت می‌تواند ساعت جهاد باشد و فریاد مبارزه با ظلم در آن بلند شود.
ترابی در خصوص تبیین شعار سال تصریح کرد: قطعاً لایه‌های مختلفی برای تبیین شعار سال وجود دارند که سرمایه‌گذاری برای تولید که دانشجویان می‌توانند در آن سهیم باشند، بخشی از آن است.
اینکه ما انتظار داشته باشیم دانشجویان، فعالان اقتصادی زبردستی باشند توقع چندان به‌جایی نیست اما آنچه می‌تواند جریان دانشجویی را تحت تأثیر قرار دهد، فرهنگ‌سازی است.
وی اظهار کرد: برای اینکه مردم آگاه شوند در حوزه سرمایه‌گذاری در چه لایه‌هایی وارد شوند، بسیج دانشجویی باید حرکت و مردم را متوجه کند که نقاط هدف صحیح برای سرمایه‌گذاری کجاست و این به یک فرهنگ صحیح تبدیل شود که در گلوگاه‌های اقتصادی و تولیدی مردم ورود کنند و نقش داشته باشد.
در کنار آن، مراکز تحقیقاتی دانشجویی و دانشگاه‌ها می‌توانند نقش‌آفرین باشند.
فرمانده ناحیه بسیج دانشجویی استان البرز تأکید کرد: مراکز مذکور می‌توانند ارتباط خوبی را بین صنعت و لکه‌های تولیدی این کشور و مردم و دانشگاه‌ها برقرار و در نهایت، نقش حلقه‌های میانی را ایفا کنند.
آنچه ما امروز به‌شدت به آن نیاز داریم، حفظ انسجام، اتحاد و همدلی زیر سایه ولی‌فقیه و گوش به فرمان بودن ایشان است، بنابراین همه ما باید مطیع ولی امر مسلمین باشیم.
وی تأکید کرد: در برخی موارد شاید شبهاتی حاکم شود که طبق آنچه به ما ثابت شده و به آن یقین داریم، تدابیر امام راحل و مقام معظم رهبری چراغ راه ماست و با این چراغ هدایتگر، مسیر سعادت را پیدا کرده، آن را محور قرار می‌دهیم و با وحدت و انسجام، آن را طی می‌کنیم.
ایستادن دردی را درمان نخواهد کرد، باید حرکت کنیم که این حرکت جهادی برای ما توفیق است.
انتهای پیام/