سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آزادی زندانیان غیرعمد ورامین با تسویه بدهی 12 میلیاردی

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 09 اردیبهشت 1404 - 15:53
مدیرعامل انجمن حمایت از زندانیان ورامین از آزادسازی 7 زندانی غیرعمد این شهرستان با تسویه بدهی بیش از 120 میلیارد ریال همزمان با دهه کرامت خبر داد.
زندانيان،غيرعمد،انجمن،خيرين،ورامين،حمايت،شاهسون

حمیدرضا شاهسون در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در ورامین، با اشاره به آزادی زندانیان اظهار کرد: با تلاش کارگروه صلح و سازش انجمن حمایت از زندانیان ورامین و همراهی خیرین، 7 نفر از زندانیان جرایم غیرعمد که به دلیل بدهی‌های مالی در حبس بودند، طی ایام دهه کرامت آزاد شدند.
وی افزود: مجموع بدهی این زندانیان بالغ بر 120 میلیارد ریال بود که با پیگیری‌های مستمر، جلب رضایت شاکیان و پرداخت بدهی‌ها، زمینه آزادی این افراد فراهم شد.
مدیرعامل انجمن حمایت از زندانیان ورامین ادامه داد: کارگروه صلح و سازش این انجمن با برگزاری جلسات متعدد، تلاش‌های گسترده‌ای برای جلب رضایت شکات و کاهش میزان بدهی‌ها انجام داده است تا زندانیان غیرعمد بتوانند هر چه سریع‌تر به آغوش خانواده بازگردند.
وی با بیان اینکه حمایت از زندانیان غیرعمد و خانواده‌های آنان از اولویت‌های مهم این انجمن است، تصریح کرد: امیدواریم با ادامه این روند و مشارکت خیرین نیک‌اندیش، شاهد کاهش هرچه بیشتر تعداد زندانیان غیرعمد در سطح شهرستان باشیم.
شاهسون در پایان ضمن قدردانی از همراهی دستگاه قضایی و خیرین، ابراز امیدواری کرد که این اقدامات در راستای گسترش فرهنگ مهربانی و همدلی، به ویژه در مناسبت‌های مذهبی چون دهه کرامت، تداوم یابد.
انتهای پیام/