احترام به زائران حرم بالاترین امر به معروف است
دبیر جامعه روحانیت شیراز با بیان اینکه رفتار مهمان نوازانه با زائران حرم، نشان از عشق به اهل بیت(ع) دارد، گفت: احترام به زائران حرم، بالاترین امر به معروف است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، محیالدین طاهری در نشست شورای امر به معروف و نهی از منکر در این آستان با انتقاد از اینکه در حوزه امر به معروف و نهی از منکر نگاه دغدغهمندان تنها معطوف به حجاب شده، اظهار داشت: حجاب تنها جزیی از گسترهی امر به معروف است و بیتفاوتی مذهبیها نسبت به منکرات بزرگتری که در جامعه وجود دارد از آسیبهای این ضرورت دینی است.
وی ادامه داد: تمام مواردی را که حضرت رسول (ص) در خطبه آغاز ماه مبارک رمضان مطرح میسازند نکات مثبت و سازنده است و آموزههای دینی ما بر این نکته تاکید دارد که خدا، خدای عاصیان و گنهکاران نیز هست و ما در نهی از منکر خود نباید جوری رفتار کنیم که گویی خدا در قبضه ما است و با دیگران نسبتی ندارد و با این برخورد اشتباه، اسباب دشمنی افراد را با خدا فراهم کنیم، در حالی که غالب گنهکاران با خدا دشمنی ندارند، بلکه در انتخاب مسیر دچار اشتباه هستند.
دبیر جامعه روحانیت شیراز گفت: بهترین راه برای جلوگیری از منکر این است که ما ابتدا نگاه مان به افراد خطاکار را تغییر دهیم و اگر این تغییر نگاه در ما صورت بگیرد، امکان رسیدن افراد خطاکار به اوج معنا نیز ممکن میشود.
مسئول مدرسه علمیه محمودیه شیراز با اشاره به خباثت غربیها و دشمنان اهل بیت (ع) در معرفی چهرهی واقعی امام زمان (عج) بیان کرد: غالب روایاتی که به دنبال ترسیم تصویری خشن و خونریز از امام زمان (عج) هستند جزو اسرائیلیات است و هیچ نسبتی با مهربانی امام زمان (عج) و اهل بیت (ع) ندارند و به این دلیل در حال ترویج آن هستند که جوانها را از امام مهربانیها دور سازند در حالی که امام زمان (عج) از پدر نسبت به مردم مهربانتر است.
طاهری گفت: اگر جایی نیاز به تذکری هست باید در کمال احترام و دوستی این اتفاق بیفتد تا آن شخص این احساس را داشته باشد که ما او را دوست داریم و باید از خلاصه کردن امر به معروف و نهی از منکر در تذکرات خشک و تند پرهیز کرد، چرا که در این صورت مطلوب دین که اتصال گنهکار به خدا است حاصل نمیشود و این خود از منکرات است که با رفتارهای خود مسیرهای وصل بندگان به خدا را ببندیم و کمک کار شیطان شویم.
وی ادامه داد: پیش از نهی از منکر دیگران، باید به رفتارها و گناهان خود نیز التفات داشته باشیم و این طور تصور نکنیم که ما معصوم هستیم و شایسته اصلاح و امر به معروف نیستیم.
گاهی از خود ما گناهانی سر میزند که از هر فسادی بدتر است و عذاب امثال ما که ظاهرالصلاح هستیم و نام مذهبی را یدک میکشیم از همانهایی که نسبت به ایشان متذکر میشویم سختتر است.
تولیت حرم مطهر حضرت سید علاءالدین حسین علیه السلام با تاکید بر ضرورت برخورد متفاوت با زائران حرمهای اهل بیت علیهم السلام گفت: جایگاه زائران حرم اهل بیت (ع) با افرادی که در مکانهای دیگر رعایت آداب اسلامی را نمیکنند فرق دارد و کسانی که با ظاهرهای نامرسوم به زیارت خاندان پیامبر (ص) میآیند همچنان دارای اتصالات قوی ایمانی و قلبهایی مملو از عشق به اولیاء الله هستند، در نتیجه باید نهایت اکرام و احترام نسبت به آنها صورت پذیرد به گونهای که احساس کنند مهمان خانه خود حضرت (ع) هستند و در این مکان نهایت حرمت و ادب نثار وجودشان میشود و این نوع رفتار خود بالاترین نوع امر به معروف و نهی از منکر است.
انتهای پیام/424/