خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرارهای مالیاتی در مازندران شناسایی شود

مهر | استان‌ها | شنبه، 15 تیر 1398 - 17:25
ساری - معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مازندران، خواستار شناسایی فرارهای مالیاتی شد و گفت: برای جذب منابع مالیاتی باید تلاش شود.
استان،توسعه،استانداري،واحد،مقاومتي،ست،مالياتي،پور،هماهنگي،خص ...

به گزارش خبرنگار مهر، حسن خیراین پور عصر شنبه در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان با تاکید بر توسعه بوم گردی در روستاها، گفت: ابعاد گردشگری با بهره گیری از همه ظرفیت‌های استان با زیباسازی و توسعه هر چه بیشتر و بهتر برای عمران و آبادانی شهرها و روستاها اقدام شود.
وی با اشاره به تعمیق، توسعه و تعمیم فرهنگ مالیاتی در استان، بیان کرد: در بحث مالیاتی ضمن شناسایی فرارهای مالیاتی، همه دستگاه‌ها و بخش خصوصی پای کار بیایند.
خیریان پور تاکید داشت: همه دستگاه‌های اجرایی برای جذب اعتبارات باقی مانده به جد پیگیر باشند و اسناد خزانه و اقداماتش را انجام دهند.
وی با اشاره به پروژه‌های پیشنهادی اقتصاد مقاومتی استان در سال جاری، یادآور شد: یکی از معضلاتی که استان‌های شمالی با آن مواجه هستند، زهکشی و مانده آب‌ها است که اگر بخوبی انجام شود، می‌توان برای کشت دوم پایه خوبی در بحث اقتصاد مقاومتی باشد و به صورت یک پروژه با هماهنگی جهاد کشاورزی دیده شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری افزود: اصلاح نژاد دام نیز ظرفیت مناسبی در بحث اقتصاد مقاومتی ست که نیاز به پیگیری دارد.
وی به جایگاه استانداری و وظایف آن اشاره داشت و تصریح کرد: حفظ سیاست‌های عمومی دولت، نظارت عالیه بر امور و ایجاد هماهنگی بین دستگاه‌های دولتی و بخش خصوصی و کانون‌های قدرت در سطح استان برای تحقق هدف گذاری ها از وظایف مهم استانداری است.
خیریان پور یادآور شد: استانداری دستگاه مجری نیست اما در خدمت همه دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی ست زیرا هدف یکی ست و همه یک مجموعه هستیم و اگر نقص یا نقطه قوتی باشد، شامل حال همه خواهد بود.
وی خواستار بررسی دقیق در زمینه پنجره واحد شد و گفت: پنجره واحد یک ضرورت است لذا مستندهای قانونی اخراج شود تا در جلسات آتی در مورد آن تصمیم گیری صورت گیرد.
وی افزود: برای مازندران برند سازی یک ضرورت و ایجاد شرکت‌های هلدینگ نیاز است بنابراین همه در قالب یک مجموعه واحد برای هدفی واحد که همان رشد، تعالی و توسعه همه جانبه استان است، باید تلاش مضاعف داشته باشیم.
اشتراک گذاری