سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انجام بیش از ۸ هزار آزمون کیفی پساب تصفیه خانه های فاضلاب شهری فارس

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 08 اردیبهشت 1404 - 12:18
شیراز- مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب فارس گفت: در سال ۱۴۰۳ بالغ بر ۸ هزار آزمون کیفی پساب فاضلاب در ۸ تصفیه خانه ی فاضلاب شهری استان انجام شده است.
فاضلاب،پساب،تصفيه،آزمون،فارس،كيفي

به گزارش خبرنگار علی شبانی صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران گفت: در سال ۱۴۰۳ بالغ بر ۸۲۰۰ آزمون کیفی پساب فاضلاب در ۸ تصفیه خانه‌ی فاضلاب شهری فارس انجام شده است.
وی ادامه داد: نظارت بر کیفیت پساب خروجی به صورت مستمر در آزمایش گاه‌های تصفیه خانه‌های فاضلاب انجام می‌شود؛
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب فارس افزود: در سال ۱۴۰۳ بیش از ۸۲۰۰ آزمون کیفی پساب شامل آزمون‌های کلرسنجی، میکروبی، سولفات، نیتریت، نیترات، فسفات، کدورت بر روی پساب ۸ تصفیه خانه فاضلاب در مدار بهره برداری در بخش در شهرهای مرودشت، اقلید، آباده، کازرون، لپوئی، نورآباد، استهبان و جهرم انجام شده که تعداد و نوع آزمون در سامانه LIMS ثبت شده است.
مدیر عامل شرکت آبفا استان فارس با تأکید بر اینکه استانداردهای سلامت پساب فاضلاب برای استفاده در کاربری‌هایی نظیر صنعت، کشاورزی، رها سازی در طبیعت متفاوت است، تصریح کرد: به طور کلی این آزمایش‌ها به منظور حصول اطمینان از عدم مضر بودن پساب حاصل از تصفیه فاضلاب برای محیط زیست انجام می‌گیرد.