سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش 65 درصدی پرونده‌های فضای مجازی در اردستان

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 15 تیر 1398 - 17:04
فرمانده انتظامی شهرستان اردستان گفت: در سه‌ماهه نخست امسال بیش از 65درصد افزایش پرونده‌های تخلفات فضای مجازی و اینترنتی را داشتیم.
فضاي،مجازي،فعالان،اردستان،انتشار،فرمانده،هاشمي،شهرستان،انتظا ...

فرمانده انتظامی شهرستان اردستان گفت: در سه‌ماهه نخست امسال بیش از 65درصد افزایش پرونده‌های تخلفات فضای مجازی و اینترنتی را داشتیم.
به گزارش خبرنگار ایسنا، سرهنگ غلامرضا هاشمی زاده ظهر امروز (شنبه) در جمع فعالان فضای مجازی در ستاد فرماندهی این شهرستان، اظهار کرد: موضوعاتی را که در فضای مجازی مطرح است خوشبختانه افرادی که در اردستان فعال هستند تا حدود زیادی رعایت می‌کنند و مشکلات خاصی با فعالان این حوزه نداشتیم.
وی با بیان اینکه فعالان فضای مجازی از انتشار خبرهایی که منبع موثقی ندارد به جد پرهیز کنند، افزود: شما فعالان فضای مجازی و کسانی که در عرصه خبر رسانی کار می‌کنید می‌توانید هر خبری را منتشر کنید، ولی این اقدام شما نباید توهین و افترا محسوب شود که اگر اتفاق افتاد قابل پیگیری است.
فرمانده انتظامی اردستان با اشاره به وضعیت سال جاری و موضوع انتخابات گفت: فعالان فضای مجازی امسال نیز باید بیش از زمان‌های دیگر در حوزه‌ای که فعالیت می‌کنید مراقب باشید و نسبت به انتشار مطالبی که در فضای جامعه ایجاد تنش و هیاهو می‌کند پرهیز کنید.
هاشمی زاده با بیان اینکه عامه مردم به کسانی که در فضای مجازی فعالیت خدماتی و خبری دارند، اطمینان پیدا می‌کنند، تصریح کرد: اکثر مردم بیشتر اخبار و اطلاعات خود را از فضای مجازی کسب می‌کنند و گاهی با توجه به آن تصمیم می‌گیرند.
وی با انتقاد از انتشار برخی از تبلیغات در کانال‌های فضای مجازی گفت: برخی از تبلیغات در شان و جایگاه مردم نیست و باید نسبت به انتشار آن حساسیت بیشتری به خرج داد.
همچنین آشنایی با قوانین فضای مجازی یکی دیگر از الزامات فعالان در این حوزه است.
فرمانده انتظامی اردستان با بیان اینکه تاکنون بیش از 60 جلسه آموزش برای فعالان این حوزه در سطح شهرستان اردستان برگزار شده است، افزود: حضور در بیش از 50 مسجد سطح منطقه برای آگاهی بخشیدن به شهروندان از اقداماتی در این خصوص بوده است.
همچنین بیش از 200 کارگاه آموزشی در سطح مدارس برگزار شده است.
هاشمی زاده با بیان اینکه منشأ اکثر اتفاقاتی که در فضای مجازی می‌افتد طمع افراد و یا ناآگاهی آنان است گفت: در سه ماهه نخست امسال بیش از 65درصد افزایش پرونده‌های تخلفات فضای مجازی و اینترنتی را داشتیم.
وی با اشاره به اینکه بیشترین موضوعاتی که اتفاق می‌افتد در خصوص کلاهبرداری با ترفند فیشینگ و کارت عابر بانک است، خاطرنشان کرد: در سه ماهه نخست امسال سودجویان بیش از 300 میلیون ریال با این روش کلاهبرداری کردند.
همچنین در سال گذشته سه گروه فضای مجازی با حکم قضایی فیلتر شده است.
انتهای پیام