خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اورژانس تهران در پی هشدار نارنجی به حالت آماده باش کامل درآمد

مهر | سلامت و پزشکی | دوشنبه، 08 اردیبهشت 1404 - 01:30
با صدور هشدار نارنجی، کد وضعیت ۵۰۰ در اورژانس تهران فعال و مراکز درمانی در حالت آماده‌باش قرار گرفتند.
اورژانس،استان،تهران،توكلي،عمليات،حادثه،مركز

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد اسماعیل توکلی، رئیس اورژانس استان تهران گفت: با توجه به اعلام هشدار سطح نارنجی از سوی سازمان هواشناسی، کد وضعیت ۵٠٠ در مرکز هدایت عملیات بحران اورژانس استان تهران فعال شد.
توکلی گفت: با پیش‌بینی ورود سامانه طوفانی از روزهای گذشته، اورژانس استان تهران تمهیدات لازم را اتخاذ کرده و ناوگان عملیاتی این سازمان، مراکز درمانی و سایر نهادهای امدادی برای واکنش سریع جهت پاسخگویی به هر گونه حادثه احتمالی در حالت آماده باش قرار گرفتند
وی در ادامه به شهروندان توصیه کرد: وزش باد شدید و احتمال سقوط اشیا یا شاخه‌های درختان می‌تواند خطرآفرین باشد.
از مردم می‌خواهیم تا پایان این شرایط جوی، نکات ایمنی را رعایت کنند و از تردد غیر ضروری در خیابان‌ها پرهیز نمایند و در صورت بروز حادثه و نیاز به خدمات فوریت‌های پزشکی با مرکز ارتباطات، اعزام و راهبری عملیات اورژانس استان تهران با شماره ١١۵ تماس حاصل کنند.