خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 18 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حجت‌الاسلام‌ شهیدی درگذشت مادر شهیدان «اعتصامی فرد» را تسلیت گفت

ایسنا | فرهنگی و هنری | شنبه، 15 تیر 1398 - 16:28
نماینده ولی‌فقیه، معاون رییس جمهوری و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با صدور پیامی درگذشت «حاجیه‌خانم زینب بیگم کرباسی» مادر شهیدان «عبدالحمید، محمد رحیم و عبدالمجید اعتصامی فرد» را تسلیت گفت.
اعتصامي،شهيدان،عبدالحميد،عبدالمجيد،بيگم،كرباسي،معزز،انا،شهيد ...

نماینده ولی‌فقیه، معاون رییس جمهوری و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با صدور پیامی درگذشت «حاجیه‌خانم زینب بیگم کرباسی» مادر شهیدان «عبدالحمید، محمد رحیم و عبدالمجید اعتصامی فرد» را تسلیت گفت.
به گزارش ایسنا به نقل از سایت ایثار، متن پیام حجت‌الاسلام‌والمسلمین شهیدی به شرح زیر است:
انا لله و انا الیه راجعون
خانواده محترم شهیدان گرانقدر اعتصامی فرد
سلامٌ علیکم
صلابت و شکیبایی مادران شهدای معزز که فرزندان خویش را در راه رضای پروردگار و سربلندی نظام مقدس جمهوری اسلامی، نثار کردند در وصف نمی گنجد و کلمات قادر به ستودن صبر جمیل این بانوان والا مقام نیست.
درگذشت بانوی ماجده و مومنه «حاجیه خانم زینب بیگم کرباسی» مادر گرامی شهیدان معزز «عبدالحمید، محمد رحیم و عبدالمجید اعتصامی فرد» را به شما خانواده محترم تسلیت عرض می‌نمایم.
ازمنظر ادب و ارادت بر ساحت ایمان و مقام صبرشان ادای احترام نموده و از درگاه پروردگار متعال علو مرتبه ربانی برای آن مرحومه مغفوره و بردباری برای بازماندگان مسألت دارم.
امید آن که به فضل الهی و در جوار فرزندان شهیدشان قرین رحمت ربوبی گردند.
سیدمحمدعلی شهیدی
گفتنی است شهیدان محمدرحیم، عبدالمجید و عبدالحمید اعتصامی فرد به ترتیب پنجم فروردین سال ۱۳۶۱، ۱۲ آبان سال ۱۳۶۲ و هفتم بهمن سال ۱۳۶۵ در مناطق رقابیه، کانیمانگا و شلمچه به شهادت رسیدند.
انتهای پیام