خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پایان جام بین‌المللی دو و میدانی امام رضا (ع) در مشهد - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 07 اردیبهشت 1404 - 09:53
چهارمین دوره مسابقات جام بین المللی دوومیدانی امام رضا(ع) با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد.
ثانيه،صدم،سانتيمتر،رضا،تركيه،رقابت،امام،مقام،گذشته

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، آیین افتتاحیه چهارمین دوره مسابقات بین المللی دو ومیدانی جام امام رضا(ع) روز گذشته در ورزشگاه امام رضا(ع) برگزار شد و شب گذشته نیز پس از رقابت 125 ورزشکار به کار خود در ورزشگاه امام رضا(ع) مشهد پایان داد.
در این دوره از رقابت‌ها 125 ورزشکار از 6 کشور ایران، ارمنستان، افغانستان، ترکیه، کنیا و هندوستان حضور داشتند.
براین اساس شب گذشته در ماده پرتاب چکش، اپزکان بالتاچی از ترکیه با 75 متر و 29 سانتیمتر حائز رتبه نخست شد.
در رقابت های دو 200، 400 و 800 متر نیز به ترتیب محمد طالعی با 21 ثانیه و 14 صدم ثانیه، مهدی پیرجهان با 51 ثانیه و هفت صدم ثانیه و علی امیریان با یک دقیقه و 51 ثانیه و 60 صدم ثانیه هر سه از تیم ملی کشورمان به مقام اول تا سوم دست یافتند.
همچنین در دو پنج هزار متر نیز محمد مالین از کنیا با 14 دقیقه و 29 ثانیه و 16 صدم ثانیه موفق به کسب مقام نخست شد.
در دو 110 متر با مانع نیز مسعود کامرانی با 13 ثانیه و 83 صدم ثانیه نسبت به حریفان بهترین زمان را به ثبت رساند.
در پرش ارتفاع پارسا شادنیا با 2 متر و پنج سانتیمتر رتبه اول را به دست آورد و در رشته پرتاب دیسک هم عمر شاهین از ترکیه با 57 متر و 73 سانتیمتر در جایگاه نخست ایستاد.
همچنین در رقابت های پرش طول، مجتبی زاهدی با هفت متر و 47 سانتیمتر مقام اول را به دست آورد.
انتهای پیام/282