خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آیت الله اعرافی: باید جایگاه نهاد تعلیم و تربیت تقویت شود

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 07 اردیبهشت 1404 - 09:06
میبد - امام جمعه میبد گفت: همه باید تلاش کنیم منزلت و جایگاه نهاد تعلیم و تربیت و آموزش و پرورش تقویت شود.
تعليم،پرورش،آموزش،فرهنگي،اعرافي،ميبد،ارتقا،آيت،مدارس،الله،تلاش

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله علیرضا اعرافی صبح یکشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش شهرستان میبد، با تبریک روز و هفته معلم به نخبه گان و دست اندرکاران تعلیم و تربیت اظهار داشت: همه باید تلاش کنیم منزلت و جایگاه نهاد تعلیم و تربیت و آموزش و پرورش، ارتقای دانشی، فنی و مهارتی و معرفتی معلم بعنوان پرچم دار تعلیم و تعلیم و مسائل معیشتی تقویت پیدا کند.
وی در ادامه با اشاره به مباحث دانش آموزان اتباع و غیر بومی‌ها افزود: رشد و ارتقا علمی و فرهنگی فرزندان مهاجرین و اتباع لازم است و باید منظر علمی و فرهنگی ما به گونه‌ای باشد که تلاش کنیم همه را رشد دهیم.
امام جمعه میبد با تاکید بر توسعه مدرسه سازی و آینده نگری در افق چشم انداز تأمین فضای آموزشی بیان داشت: باید عوامل مؤثر آموزش و پرورش را از حیث جمعیت تا تحولات فکری و معرفتی و فضاهای مختلفی که رویاروی نسل جوان ماست پیش بینی کنیم و بر اساس آن برای آینده برنامه ریزی کنیم.
وی با بیان اینکه نهضت بازسازی و ارتقای نرم افزاری مدارس میبد فراتر از چیزی است که در کشور دنبال می‌شود، ابراز داشت: باید واقعاً یک نهضت جدیدی برای ارتقا مدارس طراحی شود و مدارس به لحاظ نرم افزاری، فکری و امکانات و تجهیزات و معماری به روز باشد.
آیت الله اعرافی بر اتمام پروژه‌ای نیمه تمام آموزشی تا دو سال آینده تاکید کرد و گفت: فرمانداری باید برای جذب امکانات و اعتبارات از دولت و پای کار آوردن خیرین تلاش کند تا شاهد اتمام این پروژه‌ها باشیم.
طراحی برنامه‌های فرهنگی با رویکرد نهج البلاغه، ارتقا فرهنگی اجتماعی عقیدتی اخلاقی آموزش و پرورش، عمق پیدا کردن افتخارات فرهنگیان، توجه به سلامت روانی جامعه از دیگر مباحثی بود که آیت الله اعرافی در این جلسه به آنها پرداخته شد.