فروش 1.2 همتی شرکتهای دانشبنیان خراسان جنوبی - تسنیم
رئیس پارک علم و فناوری خراسان جنوبی از فروش 1٫2 همتی 250 شرکت دانش بنیان و فناور فعال استان طی سال گذشته خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، سیدعلیرضا ذوالفقاری در نشست خبری برگزاری اولین استارتاپ ویکند هوش مصنوعی در خراسان جنوبی با اشاره به برگزاری 25 رویداد طی سه سال گذشته در استان، بیان کرد: برای سال جاری برگزاری 27 رویداد فناورانه در استان برنامهریزی است.
وی، با اشاره به نقش مهم اصحاب رسانه در اکوسیستم پارک علم و فناوری، افزود: منطقه ویژه اقتصادی پیشران مهم شرق کشور بوده و خرسندیم که این مجموعه در قالب رویداد استارتاپی سال جاری از شرکتهای فناور استان حمایت خواهد کرد.
رئیس پارک علم و فناوری خراسان جنوبی از برگزاری استارتاپ ویکند هوش مصنوعی برای اولین بار در خراسان جنوبی خبرداد و گفت: این استارتاپ، در همکاری مشترک منطقه ویژه اقتصادی و پارک علم و فناوری با زیرمجموعههای هوش مصنوعی، صنعت، معدن، گردشگری، آموزش، مالی و بخش آزاد طی 24 تا 26 اردیبهشتماه برگزار میشود.
ذوالفقاری، با بیان اینکه به دنبال کیفیسازی و تنوعپذیری رویدادهای فناورانه در سال جاری، برش شهرستانی نیز در نظر گرفته خواهد شد، گفت: زمینه ورود به پارک علموفناوری برگزاری رویدادهاست چنانکه در رویداد زرناب 7 تیم به مجموعه اضافه شدند.
وی، با بیان اینکه پیوست رسانهای برای جذب ایدهها در رویدادها دیده خواهد شد تا هر صاحب ایدهای بداند میتواند از ظرفیت پارک علموفناوری استفاده کند، افزود: دربهای پارک علموفناوری به روی تمام افراد جامعه گشوده است و آماده بهرهبرداری از ظرفیتها برای برگزاری رویدادها هستیم.
رئیس پارک علم و فناوری خراسان جنوبی با بیان اینکه شتابدهندههای قوی برای شرکتهای فناور در استان وجود ندارد، اظهارداشت: در سال جاری که با نام سرمایهگذاری برای تولید نامگذاری شده، نوع جدیدی از سرمایهگذاری را رقم خواهیم زد؛ چراکه در استان به صندوقهای سرمایهگذاری خطرپذیر نیاز داریم.
وی با اشاره به فروش 1٫2 همتی 250 شرکت دانشبنیان و فناور فعال استان طی سال گذشته، افزود: سهم مهمی از اقتصاد استان وابسته به حوزه پارک علموفناوری است و جذب بیش از 100 درصدی اعتبارات را داشتهایم.
ذوالفقاری، با بیان اینکه درحال حاضر 6 مرکز رشد در شهرستانها وجود دارد، ادامه داد: مقرر شده حداقل 2 مرکز فناوری شهرستانی در استان راهاندازی و خانه خلاق با کمک میراثفرهنگی ایجاد شود؛ مدرسه و کالج فناوری و نوآوری پارک علموفناوری با کمک شرکتهای دانشبنیان نیز طی امسال راهاندازی خواهد شد.
ایجاد اکوسیستم کارآفرینی و تسهیل فرآیندهای ورود ایدهها به بازار
مدیر عامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی نیز در این نشست خبری، با اشاره به اهمیت گسترش فرهنگ کارآفرینی و نوآوری در استان اشاره و اظهار داشت: یکی از اهداف اصلی ما در این رویدادها، ایجاد اکوسیستم کارآفرینی و تسهیل فرآیندهای ورود ایدهها به بازار است.
که این رویدادها علاوه بر آموزش، فرصتی برای ارائه و ارزیابی ایدهها و طرحها به سرمایهگذاران است.
حسین زارعی ادامه داد: با توجه به مرز مشترک و روابط نزدیک اقتصادی، منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی آماده است تا با جذب سرمایهگذاران افغان، طرحهای مشترک جدیدی راهاندازی کند که در این زمینه، 57 سرمایهگذار افغان در طرحهای مختلف مشارکت داشتهاند که نشاندهنده ظرفیت بالای این منطقه برای همکاریهای بینالمللی است.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی بیرجند به ظرفیتهای ویژه مناطق ویژه اقتصادی نیز اشاره کرد و گفت: این مناطق از معافیتهای مالیاتی، تسهیلات گمرکی و زیرساختهای پیشرفتهای برخوردارند که برای سرمایهگذاران داخلی و خارجی فرصتی طلایی برای سرمایهگذاری و توسعه اقتصادی فراهم میآورد.
علاوه بر این، در این مناطق مجوزها و فرآیندهای اداری بسیار سریع و کمهزینهتر از دیگر مناطق کشور انجام میشود.
زارعی با بیان اینکه اگرچه سرمایهگذاران بسیاری در استان خراسان جنوبی آمادهاند تا در پروژههای مختلف سرمایهگذاری کنند، بیان کرد، اما هنوز در برخی موارد مشکلاتی در زمینه دریافت تسهیلات بانکی وجود دارد.
بانکها باید همکاری بیشتری در این زمینه داشته باشند تا روند سرمایهگذاری تسهیل شود.
مدیر عامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی ، با اشاره به نقش مهم اصحاب رسانه در اکوسیستم پارک علم و فناوری، افزود: منطقه ویژه اقتصادی پیشران مهم شرق کشور است.
وی از برگزاری استارتاپ ویکند هوش مصنوعی برای اولین بار در خراسان جنوبی خبرداد و گفت: این استارتاپ، در همکاری مشترک منطقه ویژه اقتصادی و پارک علم و فناوری با زیرمجموعههای هوش مصنوعی، صنعت، معدن، گردشگری، آموزش، مالی و بخش آزاد طی 24 تا 26 اردیبهشتماه برگزار میشود.
وی گفت: هدف ما این است که با برگزاری رویدادهای استارتاپی و جذب سرمایهگذاریهای بیشتر، نه تنها منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی، بلکه کل استان را به یک قطب اقتصادی در شرق کشور تبدیل کنیم.
انتهای پیام/254