خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیشرفت ۹۰ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب رباط‌کریم

مهر | استان‌ها | شنبه، 06 اردیبهشت 1404 - 15:18
رباط کریم- معاون بهره‌برداری و توسعه فاضلاب تهران از پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه تصفیه‌خانه فاضلاب رباط‌کریم خبر داد.
فاضلاب،پيشرفت،پروژه،تهران،ثامني،آبفاي

به گزارش خبرنگار مهر، جلسه بررسی آخرین وضعیت پروژه‌های تصفیه‌خانه فاضلاب شهرهای پرند و رباط‌کریم، ظهر شنبه، با حضور ابراهیم یزدیان، مسعود رضا ثامنی، معاون بهره‌برداری و توسعه فاضلاب تهران و دیگر مسئولان آبفای جنوب غربی استان تهران برگزار شد.
در این جلسه، پیشرفت فیزیکی، چالش‌ها و راهکارهای اجرایی این دو پروژه مورد بررسی قرار گرفت و راهکارهایی برای رفع موانع و تسریع در بهره‌برداری ارائه شد.
ثامنی، در گزارشی اعلام کرد: پروژه تصفیه‌خانه فاضلاب رباط‌کریم با پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی در مراحل پایانی اجرا قرار دارد و مدول دوم تصفیه‌خانه پرند نیز با پیشرفت بیش از ۷۵ درصد در حال تکمیل است.
وی افزود: این طرح‌ها پس از بهره‌برداری، نقش مهمی در بهبود سیستم جمع‌آوری و تصفیه فاضلاب این دو شهر و حفظ محیط‌زیست منطقه خواهند داشت.
مدیرعامل آبفای جنوب غربی استان تهران در پایان با تقدیر از تلاش‌های انجام‌شده، تأکید کرد: با پیگیری‌های مستمر و هماهنگی بین بخشی، این دو پروژه طبق برنامه‌ریزی و در زمان مقرر به بهره‌برداری خواهند رسید.