خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 10 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دانشجویان برای تشکیل شورای صنفی رفاهی پیش قدم باشند

مهر | دین و اندیشه | شنبه، 06 اردیبهشت 1404 - 14:41
معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان گفت: دانشجویان برای تشکیل شورای صنفی باید پیش قدم باشند ما اکنون در حال نهایی کردن آیین‌نامه شوراهای صنفی هستیم که به زودی ابلاغ خواهد شد.
دانشجويان،صنفي،امور،دانشيان،سرآمد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان امور دانشجویان؛ جهانبخش دانشیان معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان گفت: یکی از برنامه‌هایی که سازمان امور دانشجویان دنبال می کند تقدیر از دانشجویان سرآمد است.
دانشیان با اشاره به اینکه ثبت نام در جشنواره سرآمد از اول اردیبهشت ماه آغاز شده و تا ۲۰ اردیبهشت ماه ادامه خواهد یافت؛ اظهار کرد: بر اساس آیین نامه ابلاغی انتظار داریم دانشگاه ها ۲ تا ۵ درصد جمعیت دانشجویی خود را به عنوان دانشجوی سرآمد معرفی کنند.
وی همچنین در خصوص وضعیت شوراهای صنفی رفاهی دانشجویان گفت: تعداد شوراهای صنفی - رفاهی دانشجویان نسبت به سال گذشته افزایش یافته است بگونه ای که سال گذشته ۲۸ شورا در دانشگاه‌های سراسر کشور فعال بودند که در سال جدید تعداد آن‌ها را به ۴۷ شورا افزایش یافت.
دانشیان ادامه داد: برنامه ریزی انجام شده است تا تعداد این شوراها افزایش یابد هدف گذاری این است که کلیه دانشگاه‌ها شورای صنفی و رفاهی فعال داشته باشند.
معاون امور دانشجویان داخل ادامه داد: دانشجویان برای تشکیل شورای صنفی باید پیش قدم باشند ما اکنون در حال نهایی کردن آیین‌نامه شوراهای صنفی هستیم که به زودی ابلاغ خواهد شد.