خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شرکت ۳۵۰ هزار دانش آموز کرمانی در مسابقات قرآن دانش آموزی

مهر | استان‌ها | شنبه، 06 اردیبهشت 1404 - 11:02
کرمان-مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان از شرکت ۳۵۰ هزار دانش آموز کرمانی در مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزی خبر داد.
قرآن،نماز،دانش،زندگي،عترت،قرآني،ترويج

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا فرحبخش، صبح شنبه در آئین افتتاح چهل و سومین دوره مسابقات استانی قرآن، عترت و نماز دانش آموزان پسر استان کرمان گفت: مهمترین برنامه ما، توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز و توسعه و ترویج قرآن هم در ابعاد روخوانی و روان‌خوانی و هم حفظ و شناسایی استعدادهای قرآنی است.
وی افزود: تلاش برای برخورداری دانش‌آموزان از یک زندگی قرآنی و شایسته، از اهداف ما در آموزش و پرورش است، زیرا تمام صفات خوبی که در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بر آن‌ها تاکید شده است،
فرح بخش با بیان اینکه زندگی با قرآن از اهداف و رویکردهای اصلی ماست، گفت: ما منشور زندگی را باید از دل آیات قرآن استخراج و بین این آیات و دانش آموزان پیوند برقرار کنیم.
مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان، با بیان اینکه دانش آموزان سفیران اصلی ترویج فرهنگ قرآن و نماز در جامعه هستند گفت: هر جایی که باورها و و اعتقادات قرآنی، عترت و نماز وجود داشته باشد آسیب‌های اجتماعی به حداقل می‌رسد و شوق به زندگی افزایش می‌یابد.
وی با اشاره به شرکت بیش از ۳۵۰ هزار دانش آموز در مسابقات قرآن، عترت و نماز گفت: مرحله شهرستانی این مسابقات با حضور ۴ هزار دانش آموز به صورت مجازی برگزار شد.