خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 10 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دخل و تصرف در آمار نهضت ملی مسکن تمام شد

مهر | اقتصادی، بازار | شنبه، 06 اردیبهشت 1404 - 11:00
یک مقام مسئول گفت: با توسعه داشبورد مدیریتی و برخط شدن سامانه «تِم»، امکان آمارسازی و دخل و تصرف در اطلاعات طرح‌های حمایتی مسکن به‌طور کامل متوقف شده است.
مسكن،سامانه،طرح،شهرسازي،اشاره،ملي،داشبورد،نهضت،مديريتي،دقيق،آمار

به گزارش خبرنگار مهر، احسان مسعودی معاون دفتر طرح‌ریزی و پایش طرح‌های مسکن وزارت راه و شهرسازی امروز (شنبه، ۶ اردیبهشت) در نشست خبری با اشاره به آخرین وضعیت طرح نهضت ملی مسکن، از داشبورد مدیریتی سامانه جامع طرح‌های حمایتی مسکن رونمایی کرد.
وی با اشاره به آغاز فعالیت سامانه «تِم» از سال ۱۳۹۸ همزمان با اجرای طرح اقدام ملی مسکن در دولت دوازدهم، اظهار کرد: این سامانه به عنوان مرجع ارائه آمار، تحلیل و بررسی وضعیت طرح‌های حمایتی مسکن تعریف شد.
با تصویب قانون جهش تولید مسکن در شهریور ۱۴۰۰ و تغییر نام این طرح به نهضت ملی مسکن، سامانه به ابزار راهبری طرح تبدیل شد و در جلسات مختلف جهت پالایش متقاضیان، پیگیری روند پیشرفت پروژه‌ها و تسهیلات بانکی مورد استفاده قرار گرفت.
مسعودی ادامه داد: در سنوات گذشته، آمار ارائه‌شده توسط ادارات راه و شهرسازی، شرکت عمران و بنیاد مسکن، فاقد اعتبار لازم بود و عملاً قابلیت استناد نداشت؛ به‌طوری‌که آمارها به‌صورت دستی تهیه می‌شد و امکان دخل و تصرف در آنها وجود داشت.
وی با اشاره به سیاست‌های دولت چهاردهم در حوزه مسکن افزود: خانم صادق وزیر راه و شهرسازی، بر شفاف‌سازی و به‌روزرسانی دقیق اطلاعات سامانه تأکید داشتند و از همان ابتدای فعالیت دولت جدید، توسعه داشبورد مدیریتی در دستور کار قرار گرفت.
از این پس، آمارها به‌صورت شفاف، آنلاین و برخط در دسترس خواهند بود و گزارش‌های فیزیکی حذف می‌شوند.
معاون دفتر طرح‌ریزی و پایش طرح‌های مسکن خاطرنشان کرد: بر اساس ماده ۱۹ قانون جهش تولید مسکن، وزارت راه و شهرسازی موظف است هر سه ماه یک‌بار، آمار طرح نهضت ملی مسکن را به‌صورت عمومی منتشر و گزارش مکتوب آن را به کمیسیون‌های مربوطه در مجلس شورای اسلامی ارسال کند.
وی با اشاره به قابلیت‌های داشبورد مدیریتی گفت: این سامانه امکان رصد دقیق روند پیشرفت پروژه‌ها، ارائه تسهیلات، پالایش متقاضیان و انجام تحلیل‌های برنامه‌ریزی را فراهم می‌کند.
همچنین آسیب‌شناسی مستمر و ارائه راهکارهای اصلاحی در دستور کار قرار دارد تا فرآیند تصمیم‌گیری‌ها بر پایه اطلاعات دقیق و به‌روز انجام شد.
تکمیل می‌شود...