سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش کیفیت هوا برای امروز و فردا در چهارمحال و بختیاری

مهر | استان‌ها | شنبه، 06 اردیبهشت 1404 - 10:01
شهرکرد-مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری گفت: امروز و فردا به علت ورود گرد و غبار انتقالی از منطقه عراق به سمت استان، کاهش کیفیت هوا را شاهدیم که منجر به کاهش دید افقی می‌شود.
درجه،استان،چهارمحال،بختياري،نوروزي

معصومه نوروزی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: تا اواسط این هفته آسمان استان نیمه‌ابری است و در بعدازظهرها شاهد افزایش ابرناکی و افزایش سرعت وزش باد هستیم.
وی تصریح کرد: طی این مدت به دلیل وزش باد، احتمال خیزش گرد و خاک در منطقه دور از انتظار نیست.
مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری افزود: امروز و فردا به علت ورود گرد و غبار انتقالی از منطقه عراق به سمت استان، کاهش کیفیت هوا را شاهدیم که منجر به کاهش دید افقی می‌شود.
نوروزی بیان داشت: در فرخشهر دید افقی به چهار کیلومتر، در بروجن و فارسان هفت کیلومتر، در کوهرنگ، لردگان، سامان، اردل و شهرکرد ۶ کیلومتر کاهش یافته است.
وی ادامه داد: در شبانه‌روز گذشته شهرکرد با ۵ درجه سانتی‌گراد به‌عنوان خنک‌ترین نقطه استان به ثبت رسید و مالخلیفه و بازفت با ۳۲ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین نقطه استان شدند.
مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری بیان داشت: طی این مدت کم‌ترین دمای ثبت‌شده برای آلونی ۱۰ درجه سانتی‌گراد، اردل ۱۳ درجه سانتی‌گراد، بن ۸ درجه سانتی‌گراد، بروجن ۱۲ درجه سانتی‌گراد، فرخشهر ۱۲ درجه سانتی‌گراد، فارسان ۲۶ درجه سانتی‌گراد، کوهرنگ ۹ درجه سانتی‌گراد، لردگان ۱۴ درجه سانتی‌گراد، مالخلیفه ۱۳ درجه سانتی‌گراد، سامان ۱۴ درجه سانتی‌گراد و شلمزار ۱۰ درجه سانتی‌گراد می‌باشد.
نوروزی خاطرنشان کرد: روند افزایش دما نیز برای هفته جاری در چهارمحال و بختیاری پیش‌بینی می‌شود.