باغ موزه و مرکز فرهنگی دفاع مقدس سمنان ۸۵درصد پیشرفت فیزیکی دارد
سمنان - مدیرکل حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس سمنان گفت: باغ موزه و مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته که امید میرود با همکاری بیشتر، هرچه زودتر افتتاح شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسن سلامی، در جلسه کارگروه عمرانی باغ موزه و مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان سمنان در استانداری ضمن بیان اینکه با توجه به سابقه ارزشمند و فاخر استان سمنان در حماسه آفرینی، ایثار و از خودگذشتگی در طول هشت سال دوران دفاع مقدس، احداث مرکز فرهنگی شاخص و فاخر برای استان، بسیار حائز اهمیت بود، تاکید کرد: این استان سه هزار شهید تقدیم انقلاب کرده که بر حسب جمعیت در زمره سه استان شاخص کشور است.
وی افزود: باغ موزه و مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان در حال حاضر بیش از ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته که امید میرود با همکاری و مساعدت بیشتر، هرچه زودتر شاهد بهره برداری این مجموعه ارزشمند باشیم.
خاکبرداری محوطه موزه انجام شود
مدیرکل حفظ ارزشهای دفاع مقدس استان سمنان، گفت: مساعدت در نصب تابلوهای راهنما در مسیرهای منتهی به این مرکز فرهنگی توسط اداره کل راه و شهرسازی استان و نصب المانهای مناسب با همکاری شهرداری، یکی از نیازهای این مجموعه محسوب میشود.
سلامی درباره دیگر نیازها و مطالبات مجموعه کم نظیر باغ موزه دفاع مقدس استان سمنان در سمنان، ابراز داشت: خاکبرداری از محوطه و اطراف باغ موزه، در زیباسازی و منظر سازی این مرکز بسیار مؤثر خواهد بود.
وی در خاتمه گفت: در تلاش هستیم تا با بهره برداری از این مجموعه، با هدایت مسافران به این باغ موزه، مردم ایران اسلامی را با سوابق ارزشمند و فاخر ایثار، جانبازی و از خودگذشتگی و شهدای والا مقام این استان آشنا کنیم.