خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خشم و نگرانی محافل سیاسی اسرائیل از پیشرفت مذاکرات ایران و آمریکا

مهر | بین‌الملل | پنجشنبه، 04 اردیبهشت 1404 - 00:30
منابع رژیم صهیونیستی فاش کردند که محافل سیاسی این رژیم از پیشرفت مذاکرات ایران و آمریکا به شدت شوکه شدند.
ايران،صهيونيستي،آمريكا،گزارش،توافقي،هيأت،مذاكرات،رژيم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه الجزیره قطر، روزنامه «جروزالم پست» چاپ سزرمین های اشغالی به نقل از منابعی که آنها را آگاه می‌خواند، فاش کرد: محافل سیاسی و امنیتی در اسرائیل از چرخش آشکار در موضع‌گیری‌های دونالد ترامپ نسبت به ایران دچار «شوک» شده‌اند.
این گزارش مدعی شد: ترامپ که در سال ۲۰۲۴ خواستار اقدام نظامی علیه برنامه هسته‌ای ایران بود، در سال ۲۰۲۵ به‌نظر می‌رسد مسیر متفاوتی را دنبال می‌کند.
بر اساس این گزارش، مقامات اسرائیلی به‌ویژه از نشانه‌های احتمالی پیشرفت در جهت توافقی جدید میان ترامپ و ایران ابراز نگرانی کرده‌اند؛ توافقی که به ادعای آنان «بسیار معیوب» است و می‌تواند دستاوردهای گذشته را در زمینه آنچه آنها «مهار فعالیت‌های هسته‌ای ایران» نامیدند، خنثی کند.
رژیم صهیونیستی در روزهای اخیر نیز تلاش بسیاری کرده که مانع از دستیابی به توافق میان ایران و آمریکا شود.
در این خصوص و پیش از آغاز دور دوم مذاکرات در سفارت عمان در ایتالیا، یک هیأت متشکل از وزیر راهبردی رژیم صهیونیستی و رئیس موساد برای دیدار با استیو ویتکاف فرستاده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه و مذاکره کننده ارشد آمریکا با ایران راهی پاریس شدند.
هدف این هیأت صهیونیستی تحت الشعاع قرار دادن مذاکرات ایران و آمریکا پیش از آغاز دور دوم آن بوده است که به نظر می‌رسد تاکنون راه به جایی نبرده است.