خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازدید بیش از 2000 دانش‌آموز مشهدی از نمایشگاه «شوق پرواز» - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 03 اردیبهشت 1404 - 16:31
فرمانده پایگاه هوانیروز مشهد گفت: نمایشگاه "شوق پرواز" با هدف نمایش دستاوردهای دفاعی هوانیروز ارتش و با همکاری معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری مشهد، در پایگاه هوانیروز مشهد در حال برگزاری است .
هوانيروز،اسلامي،دفاعي،نمايشگاه،ايران،مشهد،ارتش،زمينه،بازدارن ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، سرهنگ خلبان مجتبی محمدزاده در حاشیه برگزاری این نمایشگاه، هدف از افتتاح این نمایشگاه را آشنایی عموم افراد جامعه و به خصوص نسل جوان با دستاورد های دفاعی هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران و همچنین نمایش سطح آمادگی دفاعی هوانیروز در مقابل تهدیدات خارجی عنوان کرد.
وی افزود: دشمنان انقلاب اسلامی سعی دارند با بمباران تبلیغاتی و هجمه اطلاعات نادرست توان دفاعی و قدرت بازدارندگی ایران اسلامی را در مواجه با قدرت‌های استکباری کم اهمیت جلوه داده و با نا امید ساختن و نگران کردن مردم نسبت به آینده ، زمینه بی ثباتی سیاسی و اقتصادی در کشور را ایجاد کنند اما نمایش قدرت نظامی ما در عملیات های وعده صادق 1 و 2 و همچنین مانورهای اخیر نیروهای مسلح به خوبی میزان بالای توان بازدارندگی ایران را هم به دوستداران و هم دشمنان انقلاب اسلامی اثبات کرد.
فرمانده پایگاه هوانیروز مشهد با تاکید بر اینکه اقتدار دفاعی پشتوانه دیپلماسی برای تامین منافع حداکثری کشور است عنوان کرد: هوانیروز ارتش سعی نموده با مجهز کردن خود به تکنولوژی روز دنیا در زمینه تامین قطعات و اورهال بالگردها به خودکفایی رسیده و آمادگی همه جانبه خود جهت مقابله با هر نوع تهدید و یا تجاوز احتمالی به مرزهای ایران اسلامی را حفظ کرده و ارتقاع دهد که در سالهای اخیر به توفیقات بسیار خوبی در این زمینه دست یافته و بخشی از این دستاوردها در این نمایشگاه در معرض دید عموم قرار گرفته و از این حیث فرصت بسیار مناسبی بود تا نسل جوان با توانمندی ها و افتخارات هوانیروز ارتش آشنا شده و روحیه میهن پرستی و شجاعت در میان این عزیزان تقویت شود.
گفتنی است، این نمایشگاه از 31 فروردین لغایت 4 اردیبهشت به مدت 5 روز در محل پایگاه هوانیروز مشهد برقرار بوده و پذیرای روزانه 400 نفر از دانش آموزان مقطع متوسطه است که دانش آموزان علاوه بر آگاه سازی نسبت به عملیات‌ها و ماموریت‌های هوانیروز در دوران دفاع مقدس و حال حاضر با انواع بالگرد ها و تجهیزات رزمی هوانیروز نیز آشنا می شوند.
انتهای پیام/282