خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اسکان ۷۴۰۰ نفر در بوم‌گردی‌های لرستان

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 03 اردیبهشت 1404 - 14:59
خرم‌آباد- معاون اداره کل میراث فرهنگی لرستان از اسکان هفت هزار و ۴۸۹ مسافر در بوم‌گردی‌های این استان خبر داد.
گردي،بوم،اسكان،نوروزي،مسافر

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت اله عباسیان در سخنانی، اظهار داشت: در نشست بررسی طرح‌های حوزه گردشگری، با تأسیس چهار مجتمع اقامتی و بوم گردی در لرستان موافقت شد.
وی تصریح کرد: در این نشست با تأسیس مجتمع اقامتی پذیرایی داخل مجتمع خدماتی رفاهی واقع در کیلومتر دو جاده بروجرد- اراک، اقامتگاه بوم گردی واقع در جاده الیگودرز - خرم آباد و موافقت اصولی دو اقامتگاه بوم گردی موافقت شد.
معاون اداره کل میراث فرهنگی لرستان، بیان داشت: بیش از هفت هزار مسافر نوروزی در تعطیلات امسال از اقامتگاه‌های بوم‌گردی استان استفاده کرده‌اند.
عباسیان با اشاره به اینکه از ۲۳ اسفند تا پایان روز پنجشنبه ۱۴ فروردین جاری هفت هزار و ۴۸۹ مسافر نوروزی در اقامتگاه‌های بوم‌گردی استان اسکان داشته‌اند، افزود: در مدت یاد شده ۲۱۸ هزار و ۱۱۶ مسافر نوروزی در اقامتگاه‌های استان اسکان داشته‌اند که از این تعداد ۵۴ هزار و ۵۹۳ نفر در اقامتگاه‌های رسمی اسکان یافته‌اند.