27 روحانی رزمنده و ایثارگر استان خراسان جنوبی تجلیل شدند
در مراسمی با حضور وزیرسابق اطلاعات و رئیس سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت روحانیان در دفاع مقدس از 27 روحانی رزمنده و ایثارگر در همایش روحانیون در خراسان جنوبی تجلیل شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان جنوبی صبح امروز در همایش روحانیون پرچمداران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس که با حضور جمع کثیری از روحانیون استان برگزار شد اظهار داشت: هدف از برگزاری این همایش نشان دادن نقش برجسته روحانیت در هشت سال دفاع مقدس است.
سرهنگ محمدرضا فخر با بیان اینکه روحانیون در دوران دفاع مقدس نقش موثر و ویژهای داشتند گفت: روحانیون در جبهههای نبرد حق علیه باطل همپای سایر اقشار حضور بسیار پررنگی داشتند.
وی افزود: آمار شهدا، ایثارگران و رزمندگان دفاع مقدس گواه این است که بالاترین درصد حضور، بالاترین درصد جانبازی و بالاترین درصد شهادت مختص روحانیون است.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان جنوبی تاکید کرد: روحانیون سابقه طولانی در دوران دفاع مقدس داشتند که جای تقدیر دارد.
فخر ادامه داد: در خراسان جنوبی 150 رزمنده و 60 شهید روحانی داریم که امیدواریم رهرو خوبی برای تمام شهدا باشیم.
انتهای پیام/ ت