لک: شرمنده هواداران ساروی شدیم
تسنیم
|
استانها
|
شنبه، 15 تیر 1398 - 13:11
سرمربی تیم فوتسال شهروند ساری با اشاره به اینکه متاسفانه نتوانستیم بازیکنان مدنظر خود را جذب کنیم، گفت: شرمنده هواداران ساروی شدیم.

رضا لک پس از شکست سنگین در مقابل تیم سن ایچ ساوه در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در ساری، اظهار داشت: متاسفانه بازیکنانمان تاکتیکهایی که در تمرینات گوشزد کردیم در بازی امروز اجرا نکردند تا شرمنده هواداران شویم.
وی افزود: بازی برای ما خیلی بد بود به جهت نوع بازی که انجام دادیم و به جهت نتیجه و باعث شد که شرمنده هواداران شویم.
سرمربی تیم شهروند ساری بیان داشت: نیمه نخست اصلا خوب نبودیم ولی نیمه دوم تا قبل از گل دوم مسلط بر بازی بودیم ، روی اتفاق گل خوردیم و برای جبران نتیجه مجبور شدیم پاورپلی انجام بدیم.
لک خاطرنشان کرد: متاسفانه چند بازیکنی که میخواستیم جذب کنیم نتوانستیم جذب کنیم و مجبور شدیم با این تعداد بازیکنان کار را ادامه دهیم.
امیدوارم بتوانیم بازیهای بعدی عملکرد بهتری داشته باشیم.
انتهای پیام/ ت