خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ساخت ناوهای 5000 تن در ارتش‌/ توسعه موتورهای پیشران هسته‌ای - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 03 اردیبهشت 1404 - 11:12
فرمانده ناوگروه 86 ارتش از ساخت ناوهای بالای 5000 تن خبر داد و گفت: تا قبل از سال 89 ناو گروه های ما ساخت انگلیسی ها بود و پس از فرمان مقام معظم رهبری، ساخت تجهیزات دریایی از جمله ناوهای پیشرفته آغاز شد.
ساخت،ناوهاي،دريايي،مقاومت،ارتش،ايران،ناخدا،مظلومي

ناخدا یکم علی‌اصغر مظلومی فرمانده ناوگروه 86 نیروی دریایی ارتش ‌در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرج اظهار کرد: سواحل شمالی خلیج‌فارس همگی متعلق به ایران است و اگر کسانی چشم طمع به این منطقه دارند و می‌خواهند نام جعلی خلیج عربی را رواج دهند، بدانند که باید از روی جنازه‌های ما عبور کنند.
وی با اشاره به سیاست صلح‌طلبانه ایران‌ افزود: پیام ایران به جهانیان، صلح و دوستی است و این پیام را طی مأموریت گردش دور دنیا اعلام کردیم، اما در مقابل هر نیت خبیثانه‌ ای علیه جمهوری اسلامی ایران، با تمام قوا مقابله خواهیم کرد.
فرمانده ناوگروه 86 ارتش با بیان اینکه 47 سال مقاومت کردیم و حتی در هنگام ماموریت گردش دور دنیا ناو‌هایمان را تحریم کردند اضافه کرد: 47 سال است که بر توان داخلی تکیه کرده‌ایم و هرجا ظلمی باشد، پرچم مقاومت برافراشته است.
وی ‌از برنامه‌های ارتش برای تقویت توان دریایی خبر داد و گفت: برای افزایش قدرت مقاومت و مانور در دریا، به‌سمت توسعه موتورهای پیشران هسته‌ای حرکت کرده‌ایم.
ناخدا یکم مظلومی از ساخت ناوهای بالای 5000 تن خبر داد و بیان کرد: تا قبل از سال 89 ناو‌گروه‌های ما ساخت‌ انگلیسی‌ها بود‌ و پس از فرمان مقام معظم رهبری، ساخت تجهیزات دریایی از جمله ناوهای پیشرفته آغاز شد و امروز ناوهای بالای 5 هزار تن درحال ساخت است و فعلاً از اینگونه ناو پشتیبانی درحال ساخت است.
انتهای پیام/