خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تلاش مقصودلو برای صعود به فینال تورنمنت شطرنج لئون اسپانیا

مهر | ورزشی | شنبه، 15 تیر 1398 - 12:17
پرهام مقصودلو نماینده شطرنج ایران در نخستین رقابت خود در تورنمنت چهارجانبه لئون اسپانیا امروز به مصاف نماینده کشور میزبان می رود.
ريتينگ،اسپانيا،مقصودلو،چهارجانبه

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی فدراسیون شطرنج، رقابت پرهام مقصودلو نماینده شطرنج ایران در تورنمنت چهارجانبه لئون اسپانیا از امروز آغاز می شود.
مقصودلو که با ریتینگ ۲۶۵۶ در رقابت های سریع لیون شرکت کرده، در نخستین مسابقه خود عصر امروز به مصاف خیمه سانتوس از اسپانیا با ریتینگ ۲۵۹۴ می رود.
در نخستین مسابقه این تورنمنت چهارجانبه که در شهر کوچک لئون اسپانیا برگزار می شود، روز گذشته ایوانچویک از اوکراین با ریتینگ ۲۶۸۴ برابر سارین از هند با ریتینگ ۲۶۱۰ صاحب برتری ۲.۵ بر ۱.۵ شد.
در تورنمنت چهارجانبه لیون اسپانیا، ورزشکاران در چهار دور با یکدیگر رقابت می کنند.
مسابقات به صورت تک حذفی برگزار می شود و شکست هر شطرنج باز در مرحله نیمه نهایی به منزله حذف او از مسابقات است.
مقصودلو در صورت پیروزی برابر خیمه سانتوس، در فینال به مصاف ایوانچویک از اوکراین می رود.