خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیش از ۲۶۰۰ نفر در خراسان جنوبی خون اهدا کردند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 01 اردیبهشت 1404 - 12:47
بیرجند- مدیر کل انتقال خون خراسان جنوبی گفت: ۲ هزار و ۶۳۴ نفر از مردم خراسان جنوبی در اولین ماه سال برای اهدای خون به مراکز خونگیری استان مراجعه کردند.
خون،نفر،اهداي،مراجعه

به گزارش خبرگزاری مهر، کامبیز مهدی زاده اظهار کرد: در اولین ماه بهار سال جدید ۲ هزار و ۶۳۴ نفر برای اهدای خون مراجعه کردند.
مدیرکل انتقال خون خراسان جنوبی گفت: از تعداد ۲ هزار و ۶۳۴ نفر که برای اهدای خون به مراکز اهدای خون بیرجند، قاین، طبس و فردوس مراجعه نمودند تعداد هزار و ۸۸۸ نفر موفق به اهدای خون شدند.
وی افزود: ۲ هزار و ۱۹۹ نفر از مراجعین آقایان و ۲۳۵ نفر هم خانم‌ها بودند که انتظار می‌رود تعداد مراجعه و اهدای خون بانوان در استان افزایش یابد.
وی همچنین از اهداکنندگان مستمر تقدیر کرد و افزود: هزار و ۲۸۲ نفر از مراجعه کنندگان را اهداکنندگان مستمر تشکیل می‌دهند و ۵۳۲ نفر هم برای اولین بار اقدام به اهدای خون کرده‌اند.
مدیرکل انتقال خون استان از وجود ۵ مرکز خونگیری در استان خبر داد و گفت: دو مرکز در بیرجند و مراکزی در شهرهای قاین و طبس و فردوس برای حضور اهدا کنندگان آماده هستند و بقیه نقاط استان با تیم سیاری پوشش داده می‌شوند.