خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دیدار مقامات طالبان و قزاقستان در کابل

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 01 اردیبهشت 1404 - 11:59
معاون نخست‌وزیر و وزیر اقتصاد ملی قزاقستان با معاون اقتصادی نخست وزیر طالبان دیدار کرد.
قزاقستان،وزير،طالبان،معاون،ديدار

سریک جومانگارین، معاون نخست‌وزیر و وزیر اقتصاد ملی قزاقستان، به همراه هیئتی رسمی امروز وارد کابل شد و با عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی نخست وزیر دیدار کرد.
در این دیدار مقامات وزارت‌های حمل و نقل، صنعت و تجارت، معادن، رئیس بانک مرکزی و سفیر افغانستان در قزاقستان نیز حضور داشتند.
در این دیدار دو طرف بر توسعه همکاری‌های اقتصادی، تجاری و ترانزیتی و همچنین اجرای پروژه‌های زیرساختی تأکید کردند.
لازم به ذکر است؛ سریک جومانگرین، معاون نخست‌ وزیر و وزیر اقتصاد قزاقستان، به‌ منظور گفت‌وگو با مقام‌های طالبان و شرکت در یک نمایشگاه افغان-قزاق، صبح امروز وارد کابل شده است و تا سوم اردیبهشت ادامه خواهد داشت.
در همین حال، نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت طالبان گفته است قزاقستان توافق کرده است تا سه میلیارد دلار با افغانستان تبادلات تجاری داشته باشد.
قزاقستان سال گذشته، به‌ منظور تقویت روابط اقتصادی، نام طالبان را از فهرست گروه‌های تروریستی خود حذف کرده بود.