خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توقیف ۳۶ تن سنگ سیلیستین غیرمجاز در دامغان

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | دوشنبه، 01 اردیبهشت 1404 - 11:59
دامغان- فرمانده انتظامی دامغان از توقیف یک دستگاه تریلی به دلیل حمل و استخراج غیر مجاز ۳۶ تن سنگ معدنی سیلیستین غیرمجاز در این شهرستان خبر داد.
تريلي،دامغان،استخراج،معدني،سنگ،انتظامي

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ غلامحسین عرب صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران در ستاد فرماندهی انتظامی دامغان از توقیف یک دستگاه تریلی به دلیل حمل و استخراج غیر مجاز ۳۶ تن سنگ معدنی سیلیستین غیرمجاز خبر داد.
وی افزود: مأموران انتظامی بخش امیرآباد شهرستان دامغان، با اشرافیت اطلاعاتی و پایش محور مواصلاتی به یک دستگاه تریلی حامل بار که در جاده فرعی در حال تردد بود، مشکوک شدند و با رعایت موازین شرعی و قانونی آن را متوقف کردند.
فرمانده انتظامی دامغان با بیان اینکه هرگونه فعالیت برای استخراج از معدن سنگ سیلیستین به علت عدم استانداردهای لازم از سوی دستگاه‌های اجرایی غیرمجاز است، ادامه داد: از تریلی توقیفی، ۳۶ تن سنگ معدنی سیلیستین کشف که کارشناسان ارزش آن را ۵۰۰ میلیون ریال برآورد کردند.
عرب از دستگیری یک نفر و تحویل متهم به مراجع قضائی خبر داد و در پایان از مردم خواست: هرگونه اقدام برای استخراج مواد معدنی باید برابر قانون و کسب مجوزهای لازم صورت پذیرد.