خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پشت‌پرده آتش‌بس در غزه؛ صهیونیست‌ها چه می‌خواهند؟

اعتماد | همه | یکشنبه، 31 فروردین 1404 - 11:18
رسانه‌های صهیونیستی گزارش کردند این رژیم تنها با تحقق چهار شرط از جمله «خروج کامل حماس از حکومت در غزه» و خلع سلاح کامل غزه، جنگ را در این باریکه متوقف می‌کند.
غزه،حماس،صهيونيستي،اسرا،خلع،خروج،سلاح

رسانه‌های صهیونیستی گزارش کردند این رژیم تنها با تحقق چهار شرط از جمله «خروج کامل حماس از حکومت در غزه» و خلع سلاح کامل غزه، جنگ را در این باریکه متوقف می‌کند.
کد خبر: 708836 | ۱۴۰۴/۰۱/۳۱ ۱۱:۱۵:۴۰
وبگاه خبری i۲۴ رژیم صهیونیستی گزارش کرد تل‌آویو قبل از تحقق چهار شرط، در نوار غزه آتش‌بس برقرار نمی‌کند.
به گزارش ایسنا، این وبگاه عبری، این چهار شرط را «آزادی همه زندانیان صهیونیستی، خروج کامل حماس از حکومت در غزه، خلع سلاح کامل غزه و تبعید دهها رهبر حماس به خارج» عنوان کرد.
اما جنبش حماس مخالفت خود را با لغو تبادل اسرا، شروط تبعید و خلع سلاح اعلام کرده و اصرار دارد که آزادی زندانیان صهیونیستی را به توقف جنگ ربط دهد.
این شروط در میان تداوم تلاش‌ها برای دستیابی به یک توافق مطرح می‌شود.
پیشتر، یکی از رهبران مقاومت فلسطین به شبکه خبری المیادین، مهم‌ترین نکات پیشنهاد رژیم صهیونیستی برای برقراری آتش‌بس و تبادل اسرا از جمله «خلع سلاح حماس و تضمین عدم بازگشت آن به حکومت در غزه» را فاش کرد.
اما حماس تأکید کرده است که این پیشنهاد با مطالبات اساسی این جنبش درباره برقراری آتش‌بس دائمی یا خروج کامل ارتش رژیم از غزه همسو نیست.
حماس بر این باور است که این پیشنهاد تل‌آویو تضمین کننده آتش‌بس نیست، بلکه هدف از آن کشیدن تدریجی برگ برنده اسرا از زیر دست مقاومت است.
حماس بار دیگر آمادگی خود را برای دستیابی به توافقی جامع برای تبادل اسرا در ازای آتش‌بس و خروج نیروهای اشغالگر همزمان با شروع بازسازی و رفع محاصره غزه اعلام کرد.