خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کره شمالی از دستور ترامپ برای صادرات سلاح انتقاد کرد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | یکشنبه، 31 فروردین 1404 - 09:00
پیونگ یانگ اقدام دولت آمریکا برای صادرات سلاح را عامل گسترش جنگ عنوان کرد.
شمالي،كره،جنگ،تسليحات،ايالات،متحده،روابط

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - به گزارش خبرگزاری دولتی کره شمالی KCNA، کره شمالی دستور اجرایی دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده برای تغییر مقررات مربوط به صادرات داخلی تسلیحات را محکوم کرد و گفت که او در حال گسترش جنگ است.
خبرگزاری دولتی کره شمالی KCNA اعلام کرد که این تسلیحات به عنوان ابزاری برای پیشبرد آنچه که هژمونی ایالات متحده می‌نامد، عمل می‌کند و واشنگتن را متهم کرد که پس از شروع جنگ در غزه و اوکراین به «جنگ افروزان» در اروپا و خاورمیانه تسلیحات می‌دهد.
علاوه بر این، KCNA اعلام کرد که ایالات متحده وانمود می‌کند که مذاکرات صلح را میانجیگری می‌کند در حالی که تشویق به گسترش جنگ است.
روابط دو کشور همچنان تحت تأثیر برنامه‌های هسته‌ای کره شمالی و تحریم‌های آمریکاست.
کره شمالی همچنان بر حفظ توان بازدارندگی هسته‌ای تأکید دارد، در حالی که آمریکا خواستار خلع سلاح کامل این کشور است.
روابط آمریکا و کره شمالی ترکیبی از تقابل نظامی، تحریم‌های اقتصادی و مذاکرات پراکنده بوده است.
با وجود لحظات امیدوارکننده مانند دیدار ترامپ و کیم، اختلافات اساسی در مورد برنامه هسته‌ای کره شمالی مانع از پیشرفت پایدار در روابط دو کشور شده است.
منبع: رویترز