خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمار خودآسیبی در دانشگاه‌های علوم پزشکی را به صفر می‌رسانیم - تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | شنبه، 30 فروردین 1404 - 17:30
معاون آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به تشکیل کمیته کشوری آسیب به خود برای کادر سلامت و دستیاران در دانشگاه های علوم پزشکی ابراز امیدواری کرد که آمار این آسیب ها در ماه های آینده به صفر برسد.
آسيب،فراگيران،دستياران،مسائل،موضوع،دانشگاه،بررسي،رؤساي،پرسنل

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سید جلیل حسینی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه درباره گزارش‌هایی مبنی بر خودکشی دستیاران پزشکی اظهار کرد: مسئله مهمی که این روزها، مطرح شده، موضوع آسیب به خود در میان فراگیران، به‌ویژه دستیاران است.
ما این موضوع را بسیار جدی پیگیری می‌کنیم.
وی ادامه داد: حدود بهمن‌ماه، بخشنامه‌ای به دانشگاه‌ها ارسال کردیم و از رؤسای دانشگاه‌ها خواهش کردم که کمیته آسیب به خود در زمینه کادر سلامت، پرسنل و فراگیران و دستیاران را تشکیل دهند.
دلیل این اقدام آن است که متأسفانه گاهی حادثه‌ای در یکی از دانشگاه‌ها رخ می‌دهد و ما تعدادی از همکاران عزیزمان را از دست می‌دهیم.
وی با بیان این که در کنار این اقدامات، ما کمیته کشوری آسیب به خود در کادر سلامت را نیز تشکیل داده‌ایم، افزود: بر همین اساس، از رؤسای دانشگاه‌ها، معاونین آموزشی و دانشجویی خواستیم که به‌صورت جدی و جامع بررسی کنند که در دانشگاهشان چه میزان مسائل روحی‌روانی، افسردگی، یا شرایطی وجود دارد که ممکن است گریبانگیر فراگیران، پرسنل یا حتی اعضای هیئت علمی باشد.
این مسائل باید طبقه‌بندی، رسیدگی و گزارش‌دهی شود تا بتوانیم در ماه‌های آینده، این موضوع را به حداقل، یا حتی به صفر برسانیم.
معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: مشکلات متنوعی ممکن است وجود داشته باشد از مسائل اقتصادی گرفته تا مشکلات خانوادگی یا حتی چالش‌هایی در دوره دستیاری.
تمامی این موارد باید دقیق بررسی شود؛ دانشگاه‌ها گزارش‌های خوبی برای ما ارسال کرده‌اند.
به‌عنوان نمونه، دانشگاه تبریز عملکرد قابل‌توجهی داشته است.
این دانشگاه لیستی از افراد در معرض آسیب تهیه کرده و برخی از آن‌ها را که نیاز به مراقبت ویژه داشتند، بررسی کرده و سپس با خانواده‌های آن‌ها جلساتی برگزار کرده‌اند و راهکارهای پیشنهادی به دانشگاه ارائه داده‌اند و مسئولیت هر معاونت برای اجرای هر راهکار نیز مشخص شده است.
انتهای پیام/