خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش صادرات گندم قزاقستان به 10.8 میلیون تن

فارس | بین‌الملل، بین‌الملل | شنبه، 15 تیر 1398 - 10:42
وزیر کشاورزی قزاقستان از صادرات بیش از 10 میلیون تن گندم تولید این کشور به خارج طی ماه ژوئن سال 2018 تا جولای سال 2019 میلادی خبر داد.
گندم،تن،ميلادي،صادرات،شركت،قزاقستان،توسعه،صادر،كشاورزي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دوشنبه، «سفرخان عمراف» وزیر کشاورزی قزاقستان در نشستی از افزایش صادرات گندم این کشور خبر داد.
وی در این نشست گفت: اگرچه در سال‌های گذشته حجم صادرات گندم حدود 8-9 میلیون تن بود اما در ماه‌های ژوئن سال گذشته تا جولای سال جاری این عدد به 10.8 میلیون تن افزایش یافت.
سفراف افزود: در سال آینده میلادی نیز قصد داریم این شاخص را حفظ کنیم.
وزیر کشاورزی قزاقستان خاطرنشان کرد: این کشور هر سال حجم صادرات گندم خود را افزایش می‌دهد.
قزاقستان طی ماه‌های ژانویه تا نوامبر سال گذشته میلادی 5.5 میلیون تن گندم به خارج صادر کرده که در مقایسه با زمان مشابه سال 2017 میلادی 49 درصد بیشتر است.
توسعه ظرفیت صادرات یکی از اهداف استراتژیک شرکت ملی «قز آگرو» به شمار می‌رود.
«قز آگرو» اپراتور پروژه‌های استراتژیک توسعه زیرساخت‌های صنعتی، اطلاعاتی و خدماتی مجتمع صنایع کشاورزی قزاقستان می‌باشد.
در چارچوب توسعه و پیاده سازی ظرفیت صادراتی بخش صنعتی و کشاورزی شرکت «پرادکار پاراتسیا» زیرمجموعه شرکت قز آگرو قزاقستان در در یک سال گذشته میلادی حدود 430 هزار تن گندم به خارج صادر شده است.
از جمله 158 هزار تن گندم به قفقاز، 128.4 هزار تن به آسیای مرکزی، 110.6 هزار تن جو به ایران و 30 هزار تن گندم به چین صادر کرده است.
برای مثال، در پایان سال 2017 میلادی شرکت «پرادکار پاراتسیا» تنها 120 هزار تن گندم به خارج صادر کرده است.
افزایش صادرات گندم به خارج در سال 2018 میلادی با فروش گندم‌های بین فصلی صندوق ذخایر این شرکت و همچنین آغاز صادرات گندم به ترکمنستان و قفقاز مرتبط است.
قز آگور با همکاری شرکت «پرادکار پاراتسیا» در چارچوب استراتژی توسعه خود برای سال‌های 2011-2020 میلادی یک شرکت واحد گندم را ایجاد کرده که هدف آن تضمین عرضه گندم در فصل پاییز، تدوین سیاست واحد صادراتی و توسعه زیرساخت‌ها برای ذخیره و صادرات گندم می‌باشد.
ساخت ظرفیت‌های جدید و مدرن سازی ظرفیت‌های موجود برای نگهداری غلات در مناطق اصلی کاشت آن برنامه ریزی شده است.
انتهای پیام/ح