خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عراقچی: اسرائیل تنها مانع برای خاورمیانه عاری از بمب هسته‌ای است

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 30 فروردین 1404 - 13:46
وزیر امور خارجه کشورمان خطاب به همتای ایتالیایی خود تاکید کرده است که تهران مخالف تسلیحات کشتار جمعی و تنها به دنبال برنامه صلح آمیز هسته‌ای است.
ايران،عراقچي،خارجه،وزير،آنتونيو،همتاي،عمان

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران خطاب به همتای ایتالیایی خود آنتونیو تاجانی تاکید کرده است که تهران مخالف تسلیحات کشتار جمعی است و تنها به دنبال برنامه صلح آمیز هسته‌ای است.
عراقچی گفت: تنها مانع بر سر راه تحقق خاورمیانه عاری از سلاح هسته‌ای، رژیم صهیونیستی است که همزمان با نسل‌کشی، نقض قوانین و تجاوز به کشور‌های منطقه می‌خواهد بر ایران هراسی را دامن بزند و ناامنی را افزایش دهد.
وزیر خارجه ایران از اروپا و جامعه بین‌الملل خواست تا در برخورد با اسرائیل «موقعیتی مسئولانه به دور از کلیشه‌های تحمیلی» اتخاذ کنند.
او گفت که ایران آماده است داوطلبانه از طریق دستیابی به یک توافق "عقلانی و منطقی" اعتماد ایجاد کند.
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران پیش از آغاز مذاکرات با میانجیگری عمان در رم با آنتونیو تاجانی همتای ایتالیایی خود دیدار کرد.
تلویزیون دولتی ایتالیا اعلام کرد انتظار می‌رود این مذاکرات در نمایندگی دیپلماتیک عمان در پایتخت ایتالیا برگزار شود.
منبع: الجزیره