خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 13 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش وفیق صفا به اخبار مربوط به خلع سلاح حزب الله لبنان

مهر | بین‌الملل | جمعه، 29 فروردین 1404 - 16:41
یکی از مسئولان حزب الله لبنان به اخبار و ادعاهای مطرح شده درباره خلع سلاح حزب الله واکنش نشان داد.
سلاح،خلع،دفاعي،الله،لبنان،سخن

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، وفیق صفا رئیس بخش ارتباطات و هماهنگی حزب‌الله گفت: سخن درباره خلع سلاح تنها در رسانه‌های جمعی و در میان تحریک کنندگان مطرح است.
بحث خلع سلاح فقط در شبکه های اجتماعی و از سوی تحریک کنندگان مطرح است.
واژه ای به نام خلع سلاح وجود ندارد و آنچه جوزف عون رئیس جمهور لبنان از آن سخن گفته درباره راهبرد دفاعی است.
وی تصریح کرد: سخن درباره استراتژی دفاعی منوط به عقب نشینی رژیم صهیونیستی در وهله اول و سپس آزادی اسیران، توقف حملات و اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ است.
راهبرد دفاعی به منزله استراتژی دفاعی حمایت از لبنان است نه اینکه حزب الله سلاحش را تحویل دهد.
وی خواستار تجهیز ارتش لبنان به جای درخواست تحویل سلاح از سوی حزب الله شد و گفت: منطقه در حال غلیان است .به حامیان مقاومت می‌گویم نباید تحت تاثیر لفاظی‌هایی که می‌شنوید، قرار بگیرید.هیچ نیرویی وجود ندارد که بتواند حزب‌الله را خلع سلاح کند.
چه کسی می خواهد حزب الله را خلع سلاح کند؟
آیا می تواند؟
اسرائیل نتوانست این کار را انجام دهد.
احدی نمی تواند حزب الله را شکست دهد زیرا به قدرت خداوند متکی است.