خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مادورو: رزمایش‌های نظامی برای حمایت از مرزهای ونزوئلا برگزار می‌شود

فارس | بین‌الملل | شنبه، 15 تیر 1398 - 04:47
رئیس جمهور ونزوئلا از برگزاری رزمایش‌های نظامی در روز 24 جولای (2 مرداد) برای حمایت از مرزهای این کشورهای خبر داد.
ونزوئلا،جمهور،نظامي،روز،رئيس،مادورو،جولاي

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «نیکلاس مادورو» رئیس جمهور ونزوئلا روز جمعه از برگزاری رزمایش‌های نظامی در روز 24 جولای سال جاری(2 مرداد) برای تامین امنیت مرزهای این کشور خبر داد.
وی که در جریان جشن استقلال ونزوئلا سخنرانی می‌کرد، گفت: «آماده برگزاری رزمایش‌های نظامی جدیدی در روز 24 جولای و به مناسبت بزرگداشت «سمیون بولیوار» می‌شویم.»
مادورو افزود: «این رزمایش برای حمایت از دریای کارائیب، سواحل و مرزهای ونزوئلا برگزار خواهد شد.»
وی درباره اوضاع سیاسی در این کشور، مخالفان را به گفت‌وگو فراخواند و افزود: «هفته آینده اخبار خوبی درباره نتایج مذاکرات میان دولت و مخالفان خواهد آمد.»
رئیس جمهور ونزوئلا اضافه کرد: «بار دیگر درخواست گفت‌وگوی ملی برای صلح را تکرار می‌کنم.
من همچنان بر تشکیل هیئت دائمی گفت‌وگو برای صلح اصرار دارد.
توطئه‌ها و دشمنی‌ها بس است.
درخواست برای مداخله نظامی و اعمال تحریم و محاصره اقتصادی کافی است.»
رئیس جمهور ونزوئلا پیشتر نیز بر تعهد کشورش برای ادامه مذاکرات با احزاب سیاسی در گفت‌وگوهایی که به میزبانی نروژ انجام می‌شود تاکید کرده بود.
(جزئیات بیشتر)
انتهای پیام/.