خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برف و باران بهاری میهمان پایان هفته اصفهان

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 26 فروردین 1404 - 13:24
اصفهان- کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان از تقویت سامانه ناپایدار همرفتی و بارش‌های پراکنده باران و برف در مناطقی از استان طی پایان هفته خبرداد.
استان،اصفهان،مناطق،دماي،درجه،غربي،سلسيوس،معتمدي

مینا معتمدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بررسی آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی نشان دهنده تداوم ناپایداری‌های جوی تا روز پنجشنبه است.
وی ادامه داد: روز پنجشنبه ۲۸ فروردین با تقویت سامانه در مناطق غربی و شمال غربی استان، بارش به صورت رگبار پراکنده و وقوع رعد و برق و در مناطق مستعد تگرگ و همچنین در مناطق سردسیر و ارتفاعات اصفهان بارش پراکنده برف را انتظار داریم.
کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان خاطرنشان کرد: از فردا چهارشنبه تا پایان هفته، کاهش محسوس دما پیش بینی می‌شود که در نیمه غربی استان، احتمال تنش دمایی و سرمازدگی محصولات کشاورزی و باغی وجود دارد.
معتمدی با بیان اینکه طی ۲۴ ساعت آینده دمای هوا در بیشتر مناطق استان بین ۲ تا چهار درجه کاهش می‌یابد، گفت: بیشینه و کمینه دمای کلانشهر اصفهان در گرم‌ترین و خنک‌ترین ساعات امروز بین ۲۷ و ۱۳ درجه سلسیوس بالای صفر نوسان دارد.
به گفته وی، خور و بیابانک با بیشینه دمای ۳۴ درجه سلسیوس بالای صفر و فریدونشهر با کمینه دمای یک درجه سلسیوس بالای صفر به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط استان خواهند بود.
کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان اضافه کرد: امروز و روز چهارشنبه وزش باد شدید و تند باد و توفان در ساعات بعدازظهر در سراسر استان به ویژه نیمه جنوبی و غربی و مرکزی اصفهان پدیده غالب است.
معتمدی افزود: در نیمه شرقی و مناطق جنوبی استان، وزش باد با گردوخاک و کاهش شعاع دید همراه خواهد بود.