خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 12 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ایرانداک می تواند به بخش نرم افزاری و لجستیکی پارک‌های فناوری کمک کند

مهر | دانش و فناوری | سه شنبه، 26 فروردین 1404 - 10:58
معاون فناوری وزیر علوم گفت: بخش پشتیبانی ایرانداک به انتقال بخش نرم‌افزاری، لجستیکی و بخشی از فرایندهای پارک‌های علم و فناوری به این مجموعه کمک کند.
فناوري،اطلاعات،دكتر،نوآوري،علوم،ايران،علم،كشور،محمدنبي،پژوهش ...

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران، نشست آشنایی دکتر محمدنبی معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات، و فناوری، با سامانه‌ها و فعالیت‌های ایرانداک در تالار آینده ایرانداک برگزار شد.
دکتر محمدنبی شهیکی معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات، و فناوری، در این نشست پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران را یکی ازمجموعه‌های بسیار فاخر در زیست‌بوم فناوری کشور دانست و گفت: شبکه بسیار خوبی از پشتیبانی علم و فناوری در ایرانداک شکل گرفته است.
وی افزود: این مجموعه فاخر و ارزشمند با قدمت بیش از شش دهه فعالیت می‌تواند در یک نقطه پرنمود قرار بگیرد و فرصت بسیار خوبی را برای دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور فراهم کند.
یکی از اهداف نشست امروز آن است که بتوانیم یک ظرفیت پشتیبانی برای پارک‌های علم و فناوری کشور بوجود بیاوریم.
شهیکی خاطرنشان کرد: پارک‌های علم و فناوری به عنوان یک نهاد نوپا که در دو دهه اخیر در زیست‌بوم فناوری و نوآوری کشور شکل گرفته، یک فرصت بی‌بدیل است که می‌تواند در زنجیره آموزش و فناوری قرار گیرد.
وی در ادامه با تاکید بر ظرفیت کارآمد و اثربخش ایرانداک اظهار امیدواری کرد که بخش پشتیبانی ایرانداک که شبکه بسیار خوبی از سرورها و نرم‌افزارهای متنوع در اختیار دارد به انتقال بخش نرم‌افزاری، لجستیکی و بخشی از فرایندهای پارک‌های علم و فناوری به این مجموعه کمک کند.
در این نشست دکتر محمد حسن‌زاده رئیس ایرانداک، فعالیت‌های پژوهشی، پژوهشکده‌ها، آزمایشگاه‌ها، انتشارات، پژوهش‌نامه پردازش و مدیریت اطلاعات، همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات، آموزش، کارآفرینی، و تجاری‌سازی در ایرانداک را تبیین و مرکز نیکوکاری، نوآوری و فناوری ایران و سرزمین نوآوری علوم و فناوری اطلاعات ایران را معرفی کرد.
در ادامه دکتر آزاده فخرزاده رئیس پژوهشکده فناوری اطلاعات، درخصوص راه‌اندازی آزمایشگاه هوش مصنوعی و پروژه‌های طراحی شده در این آزمایشگاه توضیحاتی ارائه کرد و از بهره‌برداری کلاستر هوش مصنوعی خبر داد.
سپس دکتر پاک نیت رئیس مرکز فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی، به معرفی فهرستگان منابع کتابخانه‌های دانشگاهی، سامانه علم‌سنجی دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی، سامانه انتشارات دانشگاهی، فهرست نشریات علمی دسترسی آزاد ایران، دانش ایران و اصطلاح‌نامه‌های تخصصی پژوهشگاه پرداخت.
در پایان برنامه دکتر محمدنبی شهیکی معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات، و فناوری از کلاستر هوش مصنوعی و دستاورهای آزمایشگاه تعامل انسان و ماشین روبوداک از جمله سیستم تشخیص ناهنجاری اسکلتی و آینه هوشمند تعاملی که توسط دکتر آزاده محبی عضو هیئت علمی ایرانداک ارائه شد و همچنین آرشیو ملی پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها و فضای کار اشتراکی ایرانداک بازدید کرد.