آغاز یازدهمین حراج تهران
یازدهمین حراج تهران که به معرفی هنر کلاسیک و مدرن ایران اختصاص دارد، عصر جمعه ۱۴ تیرماه با ارائه ۸۰ اثر آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، یازدهمین حراج تهران که به هنر کلاسیک و مدرن ایران اختصاص دارد، عصر جمعه ۱۴ تیرماه در هتل پارسیان آزادی آغاز به کار کرد.
در این دوره حراج ۸۰ اثر از ۶۰ هنرمند برای فروش گذاشته شده بود.
آثار هنرمندانی چون منیر شاهرودی فرمانفرماییان، محمد احصایی، حسین زندهرودی، پرویز تناولی، منصور قندریز، سهراب سپهری، محمود فرشچیان، آیدین آغداشلو، صادق تبریزی، کوروش شیشهگران، ابوالقاسم سعیدی و مسعود عربشاهی و… در این دوره حضور دارد.
مراسم با ارایه اثری از جمشید سماواتیان آغاز شد که ۴۰ میلیون تومان چکش خورد.
دومین اثر، متعلق به گارنیک درهاکوپیان بود که ۸۰ تا ۱۲۰ میلیون تومان قیمتگذاری شده بود، ۱۲۰ میلیون تومان فروخته شد.
همچنین تابلوی نقاشی بدون عنوان پروانه اعتمادی ۱۵۰ میلیون تومان چکش خورد.
چهارشنبه و پنجشنبه ۱۲ و ۱۳ تیرماه نیز نمایشگاه آثار حاضر در یازدهمین حراج تهران در محل هتل آزادی برپا شد که اتفاقاً سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به همراه سیدمجتبی حسینی معاون هنری وزیر و هادی مظفری مدیرکل دفتر هنرهای تجسمی از بازدیدکنندگان این نمایشگاه بودند.