خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیمارستان «نیایش» خرم‌آباد تا پایان ۱۴۰۵ به بهره‌برداری می‌رسد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 24 فروردین 1404 - 21:59
خرم‌آباد - فرماندار مرکز لرستان، گفت: قرار است که بیمارستان «نیایش» خرم‌آباد تا پایان ۱۴۰۵ به بهره‌برداری برسد.
بيمارستان،پروژه،نيايش،لرستان

به گزارش خبرگزاری مهر، نورالدین درمنان در جریان بازدید از بیمارستان ۶۱۵ تختخوابی در دست احداث «نیایش» خرم‌آباد، با تأکید بر اینکه در پروژه‌های عمرانی بر اساس سند توسعه لرستان اقدام شود، اظهار داشت: بازه زمانی برای افتتاح پروژه بیمارستان نیایش خرم‌آباد باید بر اساس این سند باشد.
وی با بیان اینکه این بیمارستان یکی از مهم‌ترین پروژه‌های پیشران شهرستان خرم‌آباد بوده که مبنای اجرای کارما است و از مهم‌ترین پروژه‌های حوزه بهداشت و درمان استان محسوب می‌شود، تصریح کرد: با احداث این پروژه سرانه تخت در استان به بیش از میانگین کشوری خواهد رسید، اگر مانعی بر سر راه آن است و یا دستگاهی همکاری نمی‌کند باید تذکرات لازم داده شود.
فرماندار مرکز لرستان، تأکید کرد: این پروژه بنا است تا پایان سال ۱۴۰۵ به بهره‌برداری برسد.