خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طرح مسکن ملی شهرستان درگزین نیازمند نگاه جدی‌تر

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 24 فروردین 1404 - 20:19
همدان ـ فرماندار درگزین‌ گفت: طرح مسکن ملی شهرستان درگزین نیازمند نگاه جدی‌تر است.
مسكن،بنياد،ملي،قروه،نهضت،مديركل،شهرستان،عمليات

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد سلطانی ابراهیمیان در جلسه امروز مسکن که با حضور مدیرکل بنیاد مسکن استان همدان، بخشداران، معاونین و برخی از مدیران شهرستانی برگزار شد، اظهار کرد: سالروز تأسیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی را به مردم شریف به خصوص کارکنان این اداره تبریک می‌گوئیم.
فرماندار درگزین افزود: نهضت ملی مسکن شهرستان درگزین پیشرفت عمرانی نداشته و باید نگاه ویژه ای به آن شود.
وی خاطرنشان کرد: امیدواریم حضور مدیرکل بنیاد مسکن در شهرستان بتواند سرعت بیشتری به آن ببخشد و شاهد شروع ساخت و ساز در شهرک‌های مسکن ملی در شهرهای کرفس و قروه درگزین باشیم.
سلطانی ابراهیمیان تاکید کرد: روند معرفی متقاضیان به شهرداری‌ها سرعت بخشیده شود تا مردم هرچه سریع‌تر مجوزهای لازم را برای ساخت و ساز کسب کنند.
وی افزود: برای اینکه به رشته قنات شهر قروه که در داخل طرح نهضت ملی واقع شده آسیبی نرسد طرح مزبور بازنگری شده و به کمیته فنی کمیسیون ماده ۵ ارجاع شده و بعد از تأیید جایگزین طرح قبلی می‌شود.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در جلسه امروز که به ریاست فرماندار درگزین برگزار شد، گفت: بنیاد مسکن شهرستان با همکاری جهاد کشاورزی عملیات لایروبی میله‌های قنات که در حین انجام عملیات زیرسازی آسیب دیده اند را انجام دهند و منابع مالی آن را ما از استان تأمین می کنیم‌.
وی افزود: موضوعات شهرک نهضت ملی در شهرهای کرفس و قروه درگزین را رفع می‌کنیم تا زودتر عملیات ساخت و ساز در آ ن شروع شود.