خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش ۸ درجه‌ای دما در اصفهان؛طوفان استان را فرا می‌گیرد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 24 فروردین 1404 - 16:30
اصفهان - مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به پیش بینی کاهش ۶ تا هشت درجه‌ای دمای هوای استان اصفهان از روز سه شنبه افزود: این کاهش دما تا پایان هفته ادامه خواهد داشت.
ميليمتر،اصفهان،بيني،استان،بارش،مناطق

منصور شیشه فروش در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه عصر امروز یکشنبه پدیده تندباد در مناطق غرب، مرکز و شرق استان اصفهان پیش بینی شده است، اظهار کرد: فردا بعد از ظهر در مناطق غرب، جنوب و مرکز استان بارش‌های رگباری پیش بینی شده است.
وی با بیان اینکه هشدار سطح زرد هواشناسی برای دوشنبه تا پنجشنبه صادر شده است، تصریح کرد: وزش باد شدید، طوفان لحظه‌ای در اکثر مناطق و گرد و خاک در شمال شرق از فردا پیش بینی شده است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به پیش بینی کاهش ۶ تا هشت درجه‌ای دمای هوای استان اصفهان از روز سه شنبه افزود: این کاهش دما تا پایان هفته ادامه خواهد داشت.
وی گفت: طی ۲۴ ساعت اخیر ۱۶ میلیمتر بارش در خوانسار، ۱۷ میلیمتر در فریدونشهر، ۱۲ میلیمتر در چادگان، ۱۴ میلیمتر داران و ۱۰ میلیمتر بارش در گلپایگان گزارش شد و همچنین میزان بارش در اصفهان نیز ۲.۲ میلیمتر اعلام شد.
شیشه فروش گفت: از اول سال زراعی تاکنون میانگین بارندگی استان ۱۰۹ میلیمتر بوده است که این میزان نسبت به بلند مدت ۳۴ درصد کاهش داشته است.