خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستور استاندار کرمانشاه برای اجرای کامل طرح کاداستر

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 24 فروردین 1404 - 14:18
استاندار کرمانشاه اجرای کامل طرح کاداستر و نظارت بر مشاوران املاک را از جمله راهکارهای کاهش اختلافات ملکی و تنش های اجتماعی در استان برشمرد.
صلح،اختلافات،اجتماعي،سازش،كرمانشاه،قضايي،حبيبي،دستگاه،كاهش،ج ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، منوچهر حبیبی امروز در همایش استانی ستاد صبر کرمانشاه که با حضور فعالان اجتماعی و متولیان قضایی در سالن انتظار برگزار شد، اظهار کرد: انگیزه تشکیل این جلسه بحث صلح است و با ورود دقیق‌تر متخصصان و متولیان، گام‌های مؤثرتری در راستای حل اختلافات برداشته خواهد شد.
وی با اشاره به اهمیت جایگاه صلح در فرهنگ ایرانی افزود: صلح، بخشی از هویت ملی ماست و هر گامی که در این مسیر برداشته می‌شود، تقویت‌کننده وحدت ملی است لذا جامعه‌ای که در آن صبر، بخشایش و صلح حاکم باشد، به طور قطع زخم‌های اجتماعی سریع‌تر التیام می‌یابند و محیطی آرام‌تر و دلپذیرتر برای زندگی شهروندان فراهم می‌شود.
استاندار کرمانشاه با تأکید بر نقش بزرگ بخشودگی در ایجاد آرامش اجتماعی ادامه داد: انسان‌های بزرگ، دل بزرگ دارند و می‌توانند ببخشند؛ بخشش نه نشانه ضعف، بلکه اوج قدرت انسانی است و باید در جامعه نهادینه شود و کسانی که می‌بخشند باید به عنوان الگوهای رفتاری در جامعه معرفی و ترویج شوند.
حبیبی با بیان اینکه صلح و سازش می‌تواند بار دستگاه قضایی را کاهش دهد، تصریح کرد: وقتی صلح در جامعه گسترش یابد، راهروهای دادگاه خلوت‌تر شده و قضات فرصت بیشتری برای رسیدگی به امور مهم‌تر خواهند داشت و این مهم مقوله ای است که دستگاه قضایی نیز در پی آن است.
وی یکی از اقدامات اساسی در کاهش اختلافات را اجرای کامل طرح کاداستر دانست و گفت: بسیاری از اختلافات ملکی، به دلیل نبود سند رسمی و شفاف‌سازی مالکیت‌ها است و اجرای این طرح به کاهش تنش‌ها در حوزه زمین‌های کشاورزی و شهری کمک شایانی خواهد کرد.
استاندار کرمانشاه همچنین خواستار نظارت جدی بر عملکرد مشاوران املاک و نمایشگاه‌های فروش خودرو شد و افزود: ساماندهی این حوزه‌ها می‌تواند از بروز بسیاری از اختلافات جلوگیری کند و دستگاه قضایی را از ورودی‌های غیرضروری برهاند.
حبیبی بر اهمیت آموزش حقوقی پیش از ازدواج و ارتقای سواد حقوقی عموم مردم تأکید کرد و افزود: از کشاورز تا کارمند، همگی باید در حد پایه‌ای با حقوق خود آشنا باشند تا بتوانند از بروز اختلافات پیشگیری کنند.
وی ادامه داد: راه‌اندازی و تقویت مراکز میانجیگری مردمی در محلات و روستاها، اقدامی مؤثر از سوی قوه قضاییه است که باید گسترش یابد و مورد حمایت دولت نیز قرار گیرد.
استاندار کرمانشاه نقش رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی را در ترویج فرهنگ صلح و سازش کلیدی دانست و گفت: باید داستان‌ها و تجربه‌های موفق صلح و سازش که توسط یاران این عرصه به سرانجام می‌رسد، در قالب محتواهای مختلف از جمله مستند، رمان و گزارش رسانه‌ای به جامعه معرفی شود تا الگوسازی فرهنگی شکل بگیرد.
حبیبی پیشنهاد برگزاری جشنواره‌های محلی و ملی با محوریت صلح و سازش را مطرح کرد و گفت: چنین برنامه‌هایی می‌تواند بستر مناسبی برای نمایش تلاش‌های مردمی در حل اختلافات و تعمیق وحدت اجتماعی باشد.
وی ضمن تقدیر از فعالان حوزه صلح و سازش در استان، تصریح کرد: اقدامات پیشگیرانه در این حوزه، پیش‌زمینه‌ای برای کاهش ورودی پرونده‌ها به دستگاه قضایی و تحقق عدالت اجتماعی است.
انتهای پیام/