خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مانور اطفای حریق در شهرستان دشتی برگزار شد

مهر | استان‌ها | شنبه، 23 فروردین 1404 - 11:13
بوشهر- مانور اطفای حریق با حضور یگان حفاظت سراسر استان بوشهر و نیروهای امدادی با محوریت یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری در منطقه دهوک شهرستان دشتی برگزار شد.
طبيعي،منابع،استان،يگان،مانور،آمادگي،حفاظت،آبخيزداري،حريق

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ فیض‌الله رزمجو صبح شنبه در این مانور اظهار کرد: در این مانور میزان آمادگی نیروها و تجهیزات اطفا حریق توسط مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر مورد ارزیابی قرار گرفت.
فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر بیان کرد: با توجه به خشک شدن علفزارها و گرم شدن هوا احتمال وقوع حریق در مراتع و جنگل‌های استان وجود دارد و چنانچه تمهیدات لازم به‌منظور حفظ آمادگی و مقابله با آن انجام نشود، آتش‌سوزی‌ها در ابعاد گسترده ایجاد و خسارت فراوانی به مراتع و جنگل‌های استان وارد می‌کند.
وی ادامه داد: لذا در این راستا مانور اطفاء‌حریق با هدف آمادگی نیروها و تجهیزات جهت مقابله با آتش سوزی‌های احتمالی با حضور کلیه نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی سراسر استان در شهرستان دشتی منطقه دهوک برگزار شد.
رزمجو تصریح کرد: از همه روستاییان، بهره‌برداران، دهیاران و شوراهای روستاها درخواست می‌شود تا نسبت به آتش‌سوزی در مراتع حساسیت نشان داده و با مشاهده آتش‌سوزی حتماً مراتب را با شماره تلفن‌های امداد جنگل و مرتع ۱۵۰۴و۱۳۹ اطلاع‌رسانی تا یگان حفاظت منابع طبیعی سریعاً به موضوع رسیدگی کند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر نیز ضمن حضور فعال در این مانور از نزدیک تلاش و میزان آمادگی نیروهای یگان حفاظت و امدادی را مشاهده و بر رفع نقاط ضعف زمان بروز حریق تاکید کرد.
گرشاسبی میزان آمادگی، حضور فعال و مسئولانه نیروها را در این مانور خوب ارزیابی و مراتب تشکر و قدردانی خود را از حساسیت فرماندهی و نیروهای یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری در زمان حریق و بحران اعلام کرد.