خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ادامه بارش‌ها تا اواسط هفته در چهارمحال و بختیاری

مهر | استان‌ها | شنبه، 23 فروردین 1404 - 11:13
شهرکرد-مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری گفت: تا اواسط هفته خصوصاً برای روزهای دوشنبه و سه‌شنبه با شدت و ضعف و به تناوب، این سامانه در استان فعال است.
هواشناسي،استان،كوهرنگ،نوروزي،درجه،تناوب،رگبار،رعد

معصومه نوروزی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: طی فعالیت سامانه بارشی در این استان، تا صبح امروز برای شهرکرد ۲ میلی‌متر، آلونی ۱۱ میلی‌متر، اردل ۱۳ میلی‌متر، بروجن ۶ میلی‌متر، بن و سامان ۳ میلی‌متر، شلمزار ۱۰ میلی‌متر، فارسان ۸ میلی‌متر، کوهرنگ ۲۸ میلی‌متر، لردگان ۶ میلی‌متر و مالخلیفه ۱۲ میلی‌متر به ثبت رسیده است.
وی تصریح کرد: بیشترین میزان بارش به ثبت رسیده در استان مربوط به ایستگاه هواشناسی کوهرنگ است.
مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: از روز پنجشنبه هشدار هواشناسی در سطح نارنجی صادر شد و این شرایط تا اواخر وقت امروز هم ادامه خواهد داشت، بنابراین طی این مدت، به تناوب شاهد رگبار باران همراه با رعد و برق و وقوع پدیده تگرگ هستیم.
نوروزی یادآور شد: توصیه می‌شود هم‌استانی‌ها در حین رانندگی احتیاط لازم را داشته باشند و از توقف و اسکان در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری کرده و از انجام فعالیت‌های کوهنوردی خودداری شود.
وی افزود: در این مدت وزش باد نسبتاً شدید پیش‌بینی می‌شود، از همین‌رو سازه‌های سبک و موقتی باید از استحکام لازم برخورداری باشد.
مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری عنوان داشت: تا اواسط هفته خصوصاً برای روزهای دوشنبه و سه‌شنبه با شدت و ضعف و به تناوب، این سامانه در استان فعال است و شاهد وقوع رگبار باران گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد نسبتاً شدید هستیم.
نوروزی اضافه کرد: طی شبانه‌روز گذشته برای شهرکرد در خنک‌ترین ساعات ۱۰ درجه سانتی‌گراد و در گرم‌ترین ساعات بیشینه دما در این شهر به ۲۱ درجه سانتی‌گراد رسید، همچنین کوهرنگ با کمینه دمای ۶ درجه سانتی‌گراد خنک‌ترین ایستگاه استان شد.