خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 02 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خروج تفنگداران نیروی دریایی انگلیس از نفتکش توقیف شده ایران

مهر | بین‌الملل | جمعه، 14 تیر 1398 - 13:44
مقامات جبل الطارق از خروج تمامی تفنگداران نیروی دریایی انگلیس از نفتکش توقیف شده ایرانی خبر دادند.
الطارق،جبل،نفتكش،توقيف،سوريه

به گزارش خبرگزاری مهر، مقام‌های دولت محلی جبل‌الطارق می‌گویند تمامی تفنگداران نیروی دریایی بریتانیا از نفتکش توقیف شده ایرانی خارج شده‌اند و هم‌اکنون تنها گروهی از مأموران پلیس و گمرک در آن حضور دارند.
رسانه‌ها روز گذشته از توقیف یک نفتکش در جبل الطارق خبر دادند.
«فابیان پیکاردو» رئیس منطقه جبل الطارق در این خصوص اعلام کرد که نفتکش مذکور مظنون به حمل نفت خام برای سوریه بود که توقیف شد.
وی اعلام کرد که این اقدام در ساعات اولیه روز پنجشنبه توسط پلیس جبل الطارق و نهادهای گمرکی و با کمک نیروی دریای انگلیس صورت گرفته است.
دولت جبل الطارق نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد که براساس شواهد، نفتکش «گرِیس-١» (Grace 1) حامل نفت ایران برای تحویل به یک پالایشگاه در سوریه بوده است.
بهانه این اقدام نقض تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه دولت سوریه عنوان شد.