خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سپاه یزد 44 ویلچر برقی به نیازمندان اهدا کرد

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 21 فروردین 1404 - 18:53
در اقدامی انسان دوستانه، سپاه الغدیر استان یزد 44 دستگاه ویلچر برقی را به افراد معلول و نیازمند در سطح استان اهدا کرد.
يزد،سپاه،استان،زندگي،بهزيستي،نهادهاي،اقدام

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، سپاه الغدیر استان یزد در راستای مسئولیت‌های اجتماعی و با هدف ارتقای کیفیت زندگی افراد دارای معلولیت، 44 ویلچر برقی به مددجویان استان تحویل داد.
این اقدام در نشستی مشترک با حضور فرمانده سپاه الغدیر استان یزد، سردار حسین زارع کمالی، و سرپرست بهزیستی استان، نادر هومنیان، اعلام شد.
سردار زارع کمالی در این نشست، که در اداره کل بهزیستی یزد برگزار شد، از همکاری مستمر سپاه با نهادهای حمایتی سخن گفت و افزود: «این اقدام به‌منظور کاهش مشکلات حرکتی افراد نیازمند و ارتقای رفاه آنان انجام شده است.
هدف ما کمک به بهبود شرایط زندگی افراد با مشکلات حرکتی است.»
وی همچنین بر آمادگی سپاه برای همکاری بیشتر با نهادهای حمایتی تاکید کرد و گفت: این حرکت، گامی کوچک در راستای خدمت‌رسانی به مردم است و امیدواریم با چنین همکاری‌هایی، مشکلات اقشار آسیب‌پذیر به‌ویژه در زمینه توانبخشی، حل و فصل شود.
در این نشست، نادر هومنیان، سرپرست بهزیستی استان یزد نیز از اقدام انسان‌دوستانه سپاه قدردانی کرده و گفت: این همکاری‌ها نه‌تنها به‌طور مستقیم موجب تسهیل زندگی مددجویان می‌شود، بلکه به ایجاد هم‌افزایی میان نهادهای مختلف برای حل مسائل اجتماعی و اقتصادی نیز کمک می‌کند.
این نشست با تأکید بر لزوم همگرایی بیشتر نهادها برای ارائه خدمات بهینه به نیازمندان و بهبود شرایط زندگی افراد آسیب‌پذیر پایان یافت.
انتهای پیام/781